Aanleg nieuwe rotonde Oesterdam

17 maart 2023
|
Verkeersinformatie
Oesterdam

Van 3 april tot en met 17 mei 2023 werken we aan de aanleg van een nieuwe rotonde nabij Resort Oesterdam (N659). Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, brengt het werk hinder met zich mee. Er zijn twee nachtelijke afsluitingen en wordt er een omleidingsroute ingesteld.

De afgelopen jaren is het Resort Oesterdam uitgebreid. Bovendien wordt er tegenover het park veel gerecreëerd aan de Oosterschelde. Het verkeer op deze locaties is toegenomen en steeds vaker ontstaan er onveilige situaties. Om verkeersveiligheid en doorstroming van de kruising op de Oesterdam ter hoogte van Resort Oesterdam te verbeteren, wordt een nieuwe rotonde aangelegd.

Werkzaamheden en omleidingen

Hoewel het Resort Oesterdam tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijft via een tijdelijke ingang (aangegeven op de borden), kunt u tijdens de werkzaamheden hinder ondervinden. Er blijft één rijstrook beschikbaar voor verkeer. Wel geldt een snelheidsbeperking, er worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst en op sommige momenten worden verkeersregelaars ingezet. In de nacht 15 – 16 mei en 16 – 17 mei van (19.00 – 6.00 uur) is de weg volledig afgesloten voor verkeer. Tijdens deze twee afsluitingen is er een omleiding ingesteld. Het Resort Oesterdam is dan bereikbaar vanuit Rilland. 

Bekijk de werkzaamheden en omleidingen op: Melvin - Situatie details M72759 (ndw.nu)