Aanleggen grasbetontegels N253 en N290 in Zeeuws-Vlaanderen

9 mei 2023
|
Verkeersinformatie
Aanleggen grasbetontegels

Van 22 mei tot en met 27 juni werken we achtereenvolgens aan parallelweg langs de N253 tussen Oostburg en Sluis en de Parallelweg West langs de N290. Hoewel we overlast proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen.

Werkzaamheden in de gemeente Sluis

Van 22 mei tot en met 21 juni 2023 werken we aan de parallelweg langs de N253 tussen Oostburg en Sluis. We brengen dan grasbetontegels aan in de bermen om verkeersveiligheid te verbeteren. Tijdens de werkzaamheden zijn de parallelwegen om de beurt afgesloten voor alle verkeer. De hoofdrijbaan is wel beschikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via de andere parallelweg. Bekijk de werkzaamheden op Melvin - Situatie details M46245 (ndw.nu).

Werkzaamheden in de gemeente Hulst

Van 21 tot en met 27 juni 2023 werken we aan de Parallelweg West van de N290 bij Hulst tussen de verkeerslichten Tivoli en rotonde Hontenissestraat. Ook daar brengen we grasbetontegels aan om de verkeersveiligheid te verbeteren. Tijdens de werkzaamheden is de parallelweg afgesloten voor verkeer. Verkeer kan gebruikmaken van de omliggende wegen. Bekijk de werkzaamheden op   Melvin - Situatie details M46608 (ndw.nu).

Grasbetontegels

Grasbetontegels zijn betonnen elementen die we aanbrengen in de berm. Omdat er gaten in zitten, kan gras er doorheen groeien. Het ziet er uit als een berm, maar door de verharding zorgen we ervoor dat voertuigen minder snel uit koers kunnen raken. Dat draagt bij aan de verkeersveiligheid.