Nieuws

Op dinsdag 26 mei 2020 werkt aannemer KWS Infra b.v. in opdracht van de Provincie Zeeland aan de rotonde bij Sint Anna ter Muiden (N253). De nabij gelegen fietspaden en het parkeerterrein worden voorzien van een asfaltdeklaag. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen.

Werkzaamheden

Op de kruising Rondweg (N253) - Sint Annastraat is eind 2019 een nieuwe zogenaamde PrOvonde aangelegd. Dit is een ovale rotonde die deels is gemaakt van prefab betonelementen. Ook is er aan de zuidzijde van de rotonde een nieuw parkeerterrein aangelegd. Door de slechte weersomstandigheden tijdens de aanleg konden de werkzaamheden eind vorig jaar niet helemaal afgerond worden. Nu zijn de omstandigheden beter en worden de fietspaden en het parkeerterrein afgemaakt.   

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt de zuidelijke parallelweg voor een deel afgesloten. Het auto- en fietsverkeer wordt om het werk heen geleid. Het verkeer op de hoofdrijbaan zal nagenoeg geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. De omleiding staat aangegeven op de borden en is online te raadplegen