Nieuws

Op zaterdag 22 september 2018 houden we een open dag in Waterdunen. Er is van alles te zien en te beleven. Kom langs en neem een kijkje achter de bouwhekken!   

Waterdunen bij Breskens is een bijzonder natuur- en recreatiegebied in aanbouw op de grens van land en zee. Op de prachtige locatie van Hof Waterdunen is iedereen van 10.00 tot 15.00 uur welkom. Een gids neemt u mee voor een unieke wandelexcursie in het gebied, langs de pas gegraven Oestergeul en de zuidelijke kreek. Fietst u liever? Rijd dan een mooie ronde onder begeleiding van een gids met onderweg een  bezoek aan de getijdenduiker. Het oude gemaal vlakbij is ook open voor bezichtiging. Recreatieondernemer Molecaten is hier ook aanwezig. Tijdens de zilte proeverij maakt u kennis met het project Kustlaboratorium en ontdekt u de smaken van Waterdunen. Ook kinderen zijn van harte welkom; in het Kinderkustlab kunnen ze als ‘waterwetenschapper’ proefjes doen met zoet en zout water.

Handig om te weten

Het adres van Hof Waterdunen is Hogedijk 3 in Breskens. De locatie is goed bereikbaar met de fiets. Komt u met de auto, parkeer dan op het westelijke parkeerterrein aan de Walendijk. Hier vertrekt ieder half uur een pendeldienst naar Hof Waterdunen. Op de website Waterdunen vindt u een handige overzichtskaart.