Nieuws

Adrienne, Danny, Eric, Neldes, Hendrik-Jan en nog 16 Zeeuwen uit het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid zetten zich in voor de Zeeuwse economie. Ze zijn lid van de Economic Board Zeeland. Dit platform brengt bedrijven, economische clusters, kennisinstellingen, beroepsonderwijs en overheden (gemeenten, Provincie en het Rijk) samen rond de tafel. Zo bundelen ze kennis, verbinden ze netwerken en versterken ze bestuurskracht.

De ambitie van de Economic Board Zeeland is economische groei. Dat doen ze door innovatie en samenwerking aan te jagen. Daarbij richten ze zich vooral op de sectoren en thema’s die passen bij ons land in zee: havens & logistiek, industrie & maintenance, agro & food, vrijetijdseconomie, energie en zorg. Ook heeft de Board veel aandacht voor het Zeeuwse vestigingsklimaat en de arbeidsmarkt.

De Economic Board Zeeland denkt en adviseert daarbij vooral over strategische en langere termijn zaken. Op de website www.economicboardzeeland.nl vindt u alle informatie over het werk van de Board. Ook kunt u daar lezen waar Adrienne, Danny, Eric, Neldes, Hendrik-Jan en de andere leden zich sterk voor maken.