Persbericht

Sinds 30 september 2019 rijdt het verkeer over het knooppunt Drie Klauwen bij Nieuwdorp en ’s-Heerenhoek. Door het slechte weer kon aannemer Boskalis niet al het werk uitvoeren in het laatste weekend van september. Deze werkzaamheden staan nu gepland in de avond en nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 oktober 2019.

Het knooppunt, waar de wegen Sloeweg (N62), Westerscheldetunnelweg (N62) en Bernhardweg West (N254) bij elkaar komen, is vanwege werkzaamheden volledig dicht vanaf dinsdagavond 8 oktober 19.00 tot woensdagochtend 9 oktober 5.00 uur. Het verkeer moet omrijden via de A58 en/of de Europaweg-Oost. De Westerscheldetunnel blijft open.

Omleidingsroutes

De omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden. Houd rekening met extra reistijd. Download de Kaart omleidingsroutes Drie Klauwen 8 op 9 oktober 2019 nacht dicht of bekijk de afsluiting op de kaart wegwerkzaamheden.

Werkzaamheden

Om veilig te kunnen werken is het nodig het gehele knooppunt een nacht af te sluiten. Er worden die nacht verschillende laatste werkzaamheden uitgevoerd. Zo wordt de rijbaan vanaf de Westerscheldetunnel richting Goes voorzien van een laatste laag asfalt en belijning en vinden er werkzaamheden plaats in de bermen.

Het is mogelijk dat de werkzaamheden geluidshinder veroorzaken in de omgeving.

Knooppunt Drie Klauwen: Omleidingsroute 8 op 9 oktober 2019

Contact project Sloeweg

Tractaatweg BV, namens Provincie Zeeland
+ 31 118 63 12 45
sloeweg@zeeland.nl