Persbericht

Ter hoogte van de dorpen Nieuwdorp en ’s-Heerenhoek bouwen we drie nieuwe viaducten: knooppunt Sloeweg (Drie Klauwen). Maandag 30 september gaat het knooppunt open voor het verkeer. In de maanden augustus en september zijn diverse wegafsluitingen nodig om het werk te kunnen afronden. 

Tot en met 6 september 2019 worden er nieuwe blauwe bewegwijzeringsborden boven en langs de wegen geplaatst. Om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is het nodig delen van de wegen ‘s nachts af te sluiten. 

  • Van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus is een deel van de Bernhardweg West (N254) telkens van 20.00 uur tot 6.00 uur dicht in beide richtingen. Het gaat om het gedeelte vanaf de afslag Nieuwdorp tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg (N62). De afrit vanuit Middelburg naar Nieuwdorp blijft open. 
  • Van maandag 2 september tot en met vrijdag 6 september is de Westerscheldetunnelweg (N62) telkens van 20.00 uur tot 6.00 uur in beide richtingen dicht. Het gaat om het gedeelte ter hoogte van de Assenburgweg tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg (N62). 

Omleiding

Het verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen. De omleidingsroute is via de Europaweg-Oost. De Westerscheldetunnel blijft beschikbaar. Houd rekening met een paar minuten extra reistijd. 
Bekijk de afsluiting en omleidingsroute 26-30 augustus of download Kaart werkzaamheden 26-30 augustus 2019 in PDF
Bekijk de afsluiting en omleidingsroute 2-6 september of download Kaart werkzaamheden 2-6 september 2019 in PDF

Geluidshinder

De borden komen aan portalen over de weg heen te hangen of worden aan een stelling bevestigd. In totaal worden dertien palen de grond in getrild. Voor direct omwonenden kan dit voor geluidshinder zorgen. 

Contact project Sloeweg

Tel. +31 118 63 12 45 
sloeweg@zeeland.nl
www.sloeweg.nl
facebook.com/sloeweg