Kruising Ritthemsestraat A58-Marie Curieweg gaat op de schop

17 januari 2022
|
Verkeersinformatie
Luchtfoto rotonde Ritthemsestraat.jpg

De kruising A58/MarieCurieweg/Ritthemsestraat wordt vervangen door een rotonde en de Ritthemstraat wordt opnieuw ingericht. Hierdoor is van 5 tot en met 18 september de afrit en de toerit van de A58 naar Ritthem afgesloten.

Veiliger

De kruising Ritthemsestraat (N662), A58 en Marie Curieweg wordt opnieuw ingericht. Zo leggen we een nieuwe rotonde aan en daarnaast wordt de Ritthemsestraat deels opnieuw ingericht. De kruising wordt straks veiliger en verkeer zal sneller doorstromen. 

Afgelopen periode zijn al volop werkzaamheden uitgevoerd en nu gaan we de laatste fase in. Zo is het asfalt op de N662 gerenoveerd en de parallelweg en het fietspad langs de Ritthemsestraat opnieuw aangelegd. Door het aanleggen van een tijdelijk afrit van de A58 vanuit Vlissingen naar de Marie Curie Weg hebben we al een groot deel van de werkzaamheden aan de nieuwe rotonde voorbereid. 

Werkzaamheden

5 september 2022 (06:00u) t/m 18 september 2022 (22:00) 

In deze periode wordt de rotonde Ritthem aangelegd en de Ritthemsestraat opnieuw ingericht. Dit brengt hinder met zich mee. 

  • De af- en toerit Ritthem (vanuit Vlissingen en richting Goes) en de Ritthemsestraat vanaf de A58 tot aan de Zandweg zijn in deze periode afgesloten. Het verkeer van en naar Ritthem en bedrijventerrein Vlissingen Oost wordt omgeleid via de A58/N254/N662.
  • Verkeer met bestemming bedrijventerrein Ritthem wordt omgeleid via de A58/Havendorpweg/Marie Curieweg.
  • Het verkeer van en naar Oost Souburg wordt omgeleid via de A58/Bermweg.
  • De Zandweg is vanaf de Ritthemsestraat ook afgesloten in deze periode. Autoverkeer van en naar Ritthem moet in deze twee weken via de Rammekensweg Ritthem bereiken of verlaten. Fietsers van en naar Ritthem kunnen wel via de Zandweg bij de Ritthemsestraat komen en via het noordelijke fietspad richting Oost Souburg.

Bekijk de verkeerssituatie op  Melvin (ndw.nu)

12 september t/m 16 september 2022

Door werkzaamheden aan de Deinsvlietweg is doorgaand autoverkeer niet mogelijk. KWS Infra legt dan nieuw asfalt aan op de Dienstvlietweg. 

Bekijk de situatie op Melvin (ndw.nu)

Hinder

Hoewel we overlast proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen.