Persbericht

In het najaar van 2018 is hard gewerkt aan de Deltaweg tussen Goes en Zierikzee. De weg kreeg een nieuwe laag asfalt en werd plaatselijk voorzien van verharde bermen en nieuwe geleiderails. Ook het kruispunt Deltaweg/Nieuwe Rijksweg zou in december 2018 een opknapbeurt krijgen. Vanwege het slechte weer is dit werk echter uitgesteld. De werkzaamheden vinden nu plaats in het weekend van 22 t/m 25 maart 2019.

Van vrijdag 22 maart 20.00 uur tot maandag 25 maart 6.00 uur worden er werkzaamheden uitgevoerd op de volgende wegvakken:

  • vanaf rotonde Tiendenplein tot kruispunt Deltaweg (N256)
  • vanaf kruispunt Deltaweg richting verkeerslichten Wilhelminadorp
  • vanaf verkeerslichten Wilhelminadorp tot kruispunt Deltaweg
  • parallelweg N664 noordzijde

Tijdens de werkzaamheden wordt o.a. het asfalt vernieuwd en zijn de genoemde wegvakken afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Goes en de N664 (Nieuwe Rijksweg), N668 (Nieuwedijk, Stadseweg), Kaaidijk en Langeweg. De omleidingen staan met gele borden aangegeven. Voor de overige richtingen is de hoofdrijbaan geopend voor het verkeer.

Uiteraard proberen we overlast zoveel mogelijk te beperken. Toch valt enige hinder voor weggebruikers niet te voorkomen. Ga goed voorbereid op pad; dat scheelt ergernis. En let goed op de gele borden met omleidingsroutes!

Contact

Team Communicatie
+31 118 631050
communicatie@zeeland.nl