Jongerenparlement 2 en 3 november 2022

Datum: 2 november - 3 november 2022
Starttijd: 09:30
Locatie: Provinciehuis, Abdij Middelburg

Het Zeeuws Jongerenparlement is een tweedaags evenement voor jongeren van alle opleidingsniveaus in de leeftijdscategorie 15 tot 19 jaar. Door mee te doen aan het Zeeuws Jongerenparlement kan jij jouw stem laten horen over belangrijke maatschappelijke thema’s binnen de provincie.

Het Zeeuws Jongerenparlement 2022

Het thema van het Zeeuws Jongerenparlement 2022 is: wonen voor jongeren in Zeeland. Ook in Zeeland is sprake van krapte op de woningmarkt. De prijzen stijgen mede doordat mensen uit de Randstad zich in Zeeland vestigen. Helaas zijn er voor jongeren steeds minder betaalbare woningen. Daarnaast is ook de woonomgeving belangrijk, zoals voorzieningen in de wijk, groen, veiligheid en duurzaamheid. Tijdens het Jongerenparlement gaan we in debat over dit onderwerp. Hoe willen jongeren in de toekomst in Zeeland wonen? Zijn nieuwe woonvormen nodig en waar moet de provincie bouwen toestaan? Hoe blijft het Zeeuwse karakter behouden en welk perspectief zien jongeren voor zichzelf in Zeeland?

Aanmelden

Dit belooft een zeer interessante editie te worden! Wacht niet langer en meld je snel aan via: Save the date: Zeeuws Jongerenparlement (formdesk.com)