Samen verschil maken: Terugblik 2019-2023 verschenen

2 maart 2023
|
Nieuws
Foto van het college van Gedeputeerde Staten

Het is een goede gewoonte dat het college van Gedeputeerde Staten aan het einde van zijn termijn terugblikt op de afgelopen jaren. Dit keer doet het college dat in de vorm van een digitaal magazine dat het vandaag, donderdag 2 maart 2023, naar Provinciale Staten heeft gestuurd.

In het magazine komen niet alleen de leden van Gedeputeerde Staten in woord en beeld aan bod. Ook een aantal fractievoorzitters van de partijen in de Staten geven hún visie over wat er de afgelopen jaren goed en minder goed ging, en ook waar ze zichzelf sterk voor hebben gemaakt. Daarnaast laten externe partners van de Provincie hun licht schijnen over de afgelopen vier jaar en hoe de samenwerking met de Provincie verliep.

In ‘Samen verschil maken: Terugblik 2019-2023’ geven de gedeputeerden Jo-Annes de Bat, Harry van der Maas, Dick van der Velde en Anita Pijpelink aan wat hun Top 3 en hun Tob 3 is, vertellen ze in een filmpje onder meer waarvan ze wakker hebben gelegen en is te lezen welke activiteiten jongerenorganisatie Jouw Zeeland zoal heeft georganiseerd.

Lees hier ‘Samen verschil maken: Terugblik 2019-2023’.