Persbericht

Het huidige kruispunt met verkeerslichten bij Nieuwdorp wordt vervangen door een ongelijkvloers knooppunt met drie viaducten: knooppunt Drie Klauwen. Vanwege werkzaamheden aan dit knooppunt is een deel van de Sloeweg (N62), vanaf de verkeerslichten richting ’s-Heerenhoek tot het viaduct Calishoeck, dicht van vrijdag 25 mei (20.00 uur) tot maandag 28 mei 2018 (5.00 uur). Het verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen. Houd rekening met extra reistijd.

Er gelden omleidingsroutes voor verkeer uit de volgende richtingen:

  • vanuit Terneuzen, Westerscheldetunnel en Borsele richting Goes en Bergen op Zoom (A58)
  • vanuit Nieuwdorp, Havens 0-7000 en Middelburg (N254) richting Goes en Bergen op Zoom (A58)
  • vanuit Terneuzen richting ’s-Heerenhoek
  • vanuit Nieuwdorp, Havens 0-7000 en Middelburg (N254) richting ’s-Heerenhoek

Bekijk de werkzaamheden met omleidingsroutes op de kaart.

Beschikbare richtingen

Verkeer vanuit Goes (via de A58) richting Middelburg en Terneuzen kan in dit weekend gewoon over de Sloeweg (N62) rijden. Ook het verkeer van Terneuzen richting Middelburg en vice versa heeft geen last van de werkzaamheden. Verkeer vanuit ’s-Heerenhoek kan via de Sloeweg richting Goes, Middelburg en Terneuzen rijden.

Voorbereiding aanleg rijbaan en rotonde

In het weekend van 25 tot 28 mei worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van de nieuwe rijbaan Terneuzen richting Goes en de aanleg van de tijdelijke rotonde. Deze rotonde zal tot medio 2019 het huidige kruispunt met verkeerslichten vervangen. Bij slecht weer en/of onvoorziene weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Namens Provincie Zeeland

De Provincie Zeeland heeft de Tractaatweg BV gevraagd om de aanpassingen aan het knooppunt Drie Klauwen voor te bereiden en uit te voeren. Aannemer Boskalis Nederland voert de werkzaamheden uit. Planning is dat het knooppunt medio 2019 open is voor het verkeer.

25-28 mei 2018: kaart Sloeweg deels dicht door werkzaamheden

Contact project Sloeweg

Tractaatweg BV, namens Provincie Zeeland
+31 118 63 1245
sloeweg@zeeland.nl
facebook.com/sloeweg
Aanmelden projectnieuwsbrief