Nieuws

Graag nodigen we u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van het provinciebestuur van Zeeland. Alle inwoners van Zeeland zijn welkom op vrijdag 11 januari 2019  in de Nieuwe Kerk in Middelburg. Dit jaar is het thema ‘Gezond in Zeeland’.

Vanaf 15.45 uur staan de deuren van de Nieuwe Kerk open. Vanaf dat moment verzorgt Voice of Holland kandidaat Bram Houg een muzikaal optreden. Vervolgens houdt commissaris van de Koning Han Polman zijn nieuwjaarstoespraak. Dansers van de MBO Dans opleiding verzorgen het dansoptreden ‘Give Me Energy’ van choreograaf Kevin van der Kleij. Ook worden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de Zeeuwse Complimenten uitgereikt aan mensen die een bijzondere prestatie voor Zeeland hebben verricht. Aansluitend vindt van 17:00 tot 18:30 uur de nieuwjaarsreceptie plaats in de sfeervolle Kloostergangen en Wandelkerk.

Aanmelden

De nieuwjaarsbijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van Zeeland en is vrij toegankelijk. Graag tot ziens op 11 januari 2019. Komt u ook? Meld u aan via https://www.formdesk.com/provinciezeeland/nieuwjaarsbijeenkomst_2019. Het aantal plaatsen in de kerk is beperkt, meld u daarom tijdig aan. 

Volg ons voor meer informatie op www.facebook.com/provinciezeeland, via Twitter op @provzeeland, www.instagram.com/provinciezeeland en www.zeeland.nl.