Wegwerkzaamheden 3e fase Recreatieverdeelweg (N652) Scharendijke

2 september 2021
|
Persbericht
Asfaltmachine aan het werk

Momenteel werkt aannemer Dura Vermeer in opdracht van de Provincie Zeeland aan de laatste fase van de aanleg van de Recreatieverdeelweg (N652) in Scharendijke. Hoewel we overlast proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen. Van 20 september tot en met 2 oktober 2021 zijn er omleidingen.

Werkzaamheden

De komende weken worden kabels en leidingen langs de Weelweg en de Elkerzeeseweg verlegd. Van maandag 20 september tot en met zaterdag 2 oktober wordt een nieuwe rotonde aangelegd voor de aansluiting van de 3e fase Recreatieverdeelweg op de N57 en de N652 Kuijerdamseweg. Daarna wordt de 3e fase Recreatieverdeelweg geasfalteerd en wordt de huidige Weelweg omgebouwd tot fietspad.

Omleidingen

Gedurende de aanleg van de nieuwe rotonde wordt het verkeer omgeleid. Omleidingen staan aangegeven op de borden en zijn online te raadplegen via https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=102383. Data kunnen schuiven vanwege het weer.

Vlotte doorstroming

De Elkerzeeseweg door de kom van Scharendijke is een relatief smalle weg met veel fietsers, zeker in het toeristenseizoen. De Recreatieverdeelweg zorgt voor een vlotte doorstroming van doorgaand verkeer en draagt bij aan een beter leefklimaat voor de bewoners in de kern Scharendijke. Door de aanleg van het laatste gedeelte van de weg wordt de bestaande Recreatieverdeelweg (fase 1 en 2) voltooid.

Contact

Team Communicatie
+31 118 631050
communicatie@zeeland.nl