Persbericht

Van 30 september tot en met 18 oktober 2019 werken H4A Infratechniek B.V. en Boskalis in opdracht van de Provincie Zeeland aan de N675 bij Groede-Nieuwvliet en Boerenhol, aan de N682 bij Hoek en aan de N62 en de N683 bij Westdorpe. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen. Omleidingen staan aangegeven op de borden.

Werkzaamheden aan de N675 Groede-Nieuwvliet

Van maandag 30 september tot en met vrijdag 18 oktober 2019 wordt er gewerkt aan de N675 tussen Groede en Nieuwvliet. Het asfalt van de hoofdrijbaan en de rotonde wordt vernieuwd. Het werk wordt uitgevoerd in drie fasen. Eerst wordt er gewerkt aan de Nieuwvlietseweg van de Traverse (Groede) tot aan de rotonde Sint-Bavodijk (Nieuwvliet). Vervolgens wordt de Provincialeweg vanaf de rotonde Sint-Bavodijk tot aan de rotonde Sint-Jansdijk aangepakt. In de laatste fase wordt er gewerkt aan de rotonde Sint-Jansdijk. Vanwege de werkzaamheden zijn er verschillende wegafsluitingen. De actuele planning van de werkzaamheden is te vinden in de BouwApp onder de naam ‘Asfaltonderhoud ZeeuwsVlaanderen’. Omleidingen staan aangegeven op de borden en online te raadplegen via https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=30193.

Werkzaamheden aan de Hoekseweg (N682)

Van maandag 30 september tot en met vrijdag 18 oktober 2019 wordt er gewerkt aan het fietspad langs de (N682) vanaf de Julianastraat tot en met de Wulpenbek. Het asfalt van het fietspad wordt grotendeels vernieuwd. Tevens worden de bushaltes ter hoogte van buurtschap De Knol heringericht. De werkzaamheden vinden plaats 7.00 uur en 17.00 uur. Het fietsverkeer wordt ter plaatse omgeleid. Het werk wordt in fasen uitgevoerd zodat er ten alle tijden een fietspad toegankelijk is. Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer op de hoofdrijbaan hinder ondervinden van een rijdende afzetting.

Werkzaamheden aan de Tractaatweg (N62) en de rotonde Molenverkorting (N683)

Op maandag 30 september 2019 wordt er van 8.30 uur tot 16.00 uur gewerkt op de Tractaatweg (N62) en de rotonde Molenverkorting (N683). Er vinden asfaltreparaties en werkzaamheden aan de berm plaats. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer op de rotonde Molenverkorting begeleid via verkeersregelaars. Op de Tractaatweg is een gedeelte van de rechter rijstrook in de richting Terneuzen afgesloten voor verkeer. Ook is de afrit naar Westdorpe/Sas van Gent afgesloten. Het verkeer wordt daar omgeleid via de rotonde Zwartenhoek. De omleiding is online te raadplegen via https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=30483.

Werkzaamheden aan de N675 Boerenhol

Van woensdag 2 oktober tot en met vrijdag 4 oktober 2019 wordt er op twee locaties in buurtschap Boerenhol gewerkt aan de Provincialeweg (N675). Hier wordt de hoofdrijbaan voorzien van nieuw asfalt en nieuwe markeringen. Tevens worden er op verschillende plaatsen nieuwe grasbetontegels aangebracht in de bermen. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer wordt begeleid door verkeersregelaars. Gedurende de werkzaamheden zijn er verschillende omleidingsroutes. Deze staan aangegeven op de borden en zijn online te raadplegen via https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=27469.  

Contact

Team Communicatie
+31 118 631050
communicatie@zeeland.nl