Persbericht

Vanaf maandag 19 oktober 2020 start aannemer H4A Infratechniek BV in opdracht van de Provincie Zeeland met de aanleg van een landbouwweg en fietspad langs de provinciale weg N258 tussen de Stellestraat en de rotonde bij Absdale. De werkzaamheden zijn medio december 2020 afgerond.

Tussen Absdale en Hulst is in 2017 de weg gereconstrueerd door de aanleg van een rotonde bij Absdale en de aanleg van een parallelle landbouwweg en fietspad. Helaas konden we toen de laatste fase van dit project, tussen de nieuwe rotonde en de Stellestraat, niet uitvoeren.

Om de aanleg van de landbouwweg en het fietspad veilig uit te kunnen voeren wordt de snelheid op de N258 (Langeweg) tijdens deze werkzaamheden teruggebracht naar 50 km/u. Zo kunnen wij de veiligheid waarborgen van zowel u als onze mensen die langs de weg werken.

Naast de aanleg van de landbouwweg en fietspad worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de parallelweg tussen de Stellestraat en rotonde N258-Australiëweg. Doorgaand (landbouw) verkeer wordt omgeleid. Fietsers ondervinden geen hinder en kunnen gebruik maken van het naastgelegen fietspad.

Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken kan het werk enige hinder met zich meebrengen. Afhankelijk van werk- of weersomstandigheden kunnen de data nog veranderen.

Contact

Team Communicatie
+31 118 631050
communicatie@zeeland.nl