Persbericht

Van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 15 november 2019 werkt aannemer Dura Vermeer in opdracht van de Provincie Zeeland aan de Provincialeweg (N286) tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Nieuwe duiker

Ter hoogte van de Eerste Dijk worden twee duikers (verbinding tussen twee waterlopen) vervangen door één nieuwe duiker. Voor het vervangen van de duiker moet de weg opengebroken worden. Daarom is dit deel van de Provincialeweg tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten voor verkeer. Fietsers worden aan de westzijde van de Provincialeweg omgeleid. Doorgaand autoverkeer van- en naar Stavenisse wordt via Sint-Annaland omgeleid. De omleidingen zijn ook online te raadplegen. 

Fietspad

Ter hoogte van de Keizersweg wordt een nieuw vrijliggend fietspad aangelegd. Het nieuwe fietspad wordt voorzien van een asfaltverharding komt verder van de hoofdrijbaan te liggen. Ook wordt het pad breder gemaakt waardoor fietsers elkaar straks makkelijk vanuit twee richtingen kunnen passeren. Fietsers worden tijdens de werkzaamheden - gescheiden van het autoverkeer - omgeleid via de hoofdrijbaan.  

Contact

Team Communicatie
+31 118 631050
communicatie@zeeland.nl