Zeeland heeft een krappe arbeidsmarkt die nu en in de komende jaren onder druk komt te staan. Op termijn ontstaan tekorten in alle sectoren en op alle niveaus. Het opvullen van deze vraag is voor individuele werkgevers lastig. Samen bereik je meer. Daarom bundelen Zeeuwse werkgevers nu de krachten om de uitdaging op de Zeeuwse arbeidsmarkt en de strijd om talent aan te gaan. In het nieuwe HR-netwerk Zeeland kunnen HR-professionals van elkaar leren, trends en ervaringen delen, nadenken over nieuwe manieren van werving en gezamenlijke initiatieven opzetten. Op 13 juni is de aftrap van dit HR-netwerk: een interactieve middag met inspiratiesessies voor HR-specialisten. Directie- en bestuursleden zijn ook van harte welkom.

Ben jij een HR-professional? Dan weet je als geen ander dat Zeeland een krappe arbeidsmarkt heeft. Op termijn ontstaan tekorten in alle sectoren en alle niveaus.

Zeeuwse werkgevers bundelen nu de krachten om de uitdaging op de Zeeuwse arbeidsmarkt en de strijd om talent aan te gaan. Het Aanvalsteam Arbeidsmarkt introduceert het nieuwe HR-netwerk.
Op 13 juni is er een interactieve middag met inspiratiesessies voor HR-professionals, directie en bestuursleden.

Locatie: Timmerfabriek in Vlissingen (onder voorbehoud)
Datum en tijd: 13 juni 2019 van 12.30 tot 18.00 uur

Aanmelden