Brexit kan een grote impact hebben op u als ondernemer, zowel als u nu zaken doet met het Verenigd Koninkrijk of als u kansen ziet in de Brexit. De Provincie informeert Zeeuwse MKB-ers onder andere door het organiseren van informatiebijeenkomsten.

Nieuwsbrief Brexit en Zeeland

NV Economische Impuls Zeeland, North Sea Port, Provincie Zeeland en VNO/NCW Brabant Zeeland hebben een gezamenlijke nieuwsbrief waarin staat wat de regio doet om ondernemers te adviseren en te helpen zich voor te bereiden op de Brexit. De eerste uitgave is de nieuwsbrief van januari 2019. 

Maandag 26 november vond een eerste bijeenkomst plaats in Hotel Van der Valk in Middelburg. Daar sprak onder andere Tweede Kamerlid en Brexitrapporateur Kees Verhoeven. Om een indruk te krijgen van de bijeenkomst kunt u een video bekijken op LinkedIn.

Brexitscan en Brexitloket

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan en ziet u kansen? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid met het Brexitloket helpt u daarbij.

Ook VNO-NCW en MKB-Nederland bieden ondernemers praktische tips op de website HulpbijBrexit.nl om -ondanks alle onzekerheid- aan de gang te gaan met hun Brexit-voorbereiding.

Downloads