Informatiebijeenkomst voor het Zeeuwse mkb

Maandag 26 november, 17:30 uur
Hotel Van der Valk, Paukenweg 3 in Middelburg

Programma:

  • 17:30 uur Ontvangst met broodje(s)
  • 18:00 uur Welkom en toelichting op het programma door gedeputeerde Jo-Annes de Bat
  • 18:15 uur Inleiding door Kees Verhoeven, lid Tweede Kamer D66 en Brexit rapporteur
  • 18:45 uur Introductie door Marc Groothuijse, adviseur Ondernemersondersteuning Buitenland en projectleider Brexit Impact Scan
  • 19:00 uur Interactief programma met onder andere Marc Groothuijse, Cheyenne Wiskerke (Wiskerke Onions) en Sander van der Veeke (VEREX customs services B.V.)
  • 20:00 uur Afsluiting en netwerken

Brexit kan een grote impact hebben op ú als ondernemer zowel als u nu zaken doet met het Verenigd Koninkrijk of als u kansen ziet in de Brexit.

Een goede voorbereiding is belangrijk. Hoewel niemand nog precies weet wat de gevolgen zullen zijn, wordt het steeds duidelijker dat de gevolgen voor individuele bedrijven groot kunnen zijn. Daarom wil de Provincie Zeeland u informeren.

Tijdens de bijeenkomst praten Tweede Kamerlid en Brexitrapporateur Kees Verhoeven, adviseur Ondernemersondersteuning Buitenland en projectleider Brexit Impact Scan Marc Groothuijse, en Zeeuwse ondernemers u bij over hoe Brexit het mkb kan raken en wat u nu al kunt doen om kansen te benutten en risico’s te ondervangen.

Aanmelden

Aan de bijeenkomst zijn géén kosten verbonden en vol = vol.

Brexitloket

Op 29 maart 2019 treedt het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dan is Brexit een feit. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan en ziet u kansen? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid met het Brexitloket helpt u daarbij.

Ook VNO-NCW en MKB-Nederland bieden ondernemers praktische tips op de website HulpbijBrexit.nl om -ondanks alle onzekerheid- aan de gang te gaan met hun Brexit-voorbereiding