Over IN ZEELAND

‘IN ZEELAND’ is het gratis magazine van de Provincie Zeeland. Het verschijnt vier keer per jaar en wordt verstuurd aan lezers die zich hierop abonneren. IN ZEELAND laat zien wat de Provincie Zeeland doet voor Zeeland en voor u als Zeeuw. Het is een proef, die in ieder geval nog tot eind 2023 loopt.

Ingang Provinciehuis

Aan het einde van de proefperiode bekijken we of we ermee doorgaan. In een tijd waarin vrijwel alle informatie digitaal beschikbaar is – via websites en sociale media bijvoorbeeld – toont IN ZEELAND het werk van de Provincie op papier. Via interviews, reportages, achtergrondverhalen en korte berichten proberen we u een inkijkje te geven in onder meer het beleid van de Provincie, in subsidieregelingen en politieke besluiten. Laat ons weten wat u van deze uitgave vindt via in@zeeland.nl. Wilt u IN ZEELAND ontvangen? Abonneer u dan via www.zeeland.nl/inzeeland.
 

Direct Duidelijk

Provincie Zeeland vindt begrijpelijke taal belangrijk. We hebben IN ZEELAND zo helder mogelijk geschreven, zodat voor u direct duidelijk is wat we bedoelen. Toch iets onduidelijk? Laat het ons weten via in@zeeland.nl onder vermelding van Direct Duidelijk.

Loket

Via www.zeeland.nl/loket regelt u allerlei zaken met de Provincie Zeeland. Zoals het aanvragen van subsidies, ontheffingen of vergunningen. Of hoe u een bezwaar moet indienen of een klacht. Ook vindt u hier over diverse onderwerpen regelgeving en praktische informatie.