Over IN ZEELAND

IN ZEELAND is het gratis magazine van de Provincie Zeeland. Het verschijnt vier keer per jaar en wordt verstuurd aan lezers die zich hierop abonneren. IN ZEELAND laat zien wat de Provincie Zeeland doet voor Zeeland en voor u als Zeeuw.

Ingang Provinciehuis

Het is een proef. De komende twee jaar verschijnen er in totaal acht uitgaven. U heeft nu de tweede uitgave in handen. Na die twee jaar bekijken we of ermee doorgaan. In een tijd waarin vrijwel alle informatie digitaal beschikbaar is – via websites en sociale media bijvoorbeeld – toont IN ZEELAND het werk van de Provincie op papier. Via interviews, reportages, achtergrondverhalen en korte berichten proberen we u een inkijkje te geven in onder meer het beleid van de Provincie, in subsidieregelingen en politieke besluiten.

Laat ons weten wat u van deze Zomer-uitgave vindt via in@zeeland.nl. Wilt u IN ZEELAND ontvangen? Abonneer u dan via www.zeeland.nl/inzeeland.

Direct Duidelijk

Provincie Zeeland vindt begrijpelijke taal belangrijk. We hebben In ZEELAND zo helder mogelijk geschreven, zodat voor u direct duidelijk is wat we bedoelen. Toch iets onduidelijk? Laat het ons weten via in@zeeland.nl onder vermelding van Direct Duidelijk.

Loket

Via www.zeeland.nl/loket regelt u allerlei zaken met de Provincie Zeeland. Zoals het aanvragen van subsidies, ontheffingen of vergunningen. Of hoe u een moet indienen of een klacht. Ook vindt u hier over diverse onderwerpen regelgeving en praktische informatie.

Lezers reageren op eerste uitgave van IN ZEELAND

“Goed idee en interessant!”

“Ik vind het informatief”

“Complimenten voor dit interessante blad: leuke artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Zaken die je misschien hebt gemist in de krant, of verdiepende informatie over bekende onderwerpen. Zeker een aanvulling op bestaande nieuwsbrieven. Helemaal niet goed vind ik de keuze voor een papieren uitgave. Volkomen uit de tijd en een verkeerd signaal in een periode waarin we het klimaat willen sparen. Als jullie om welke reden dan ook vasthouden aan een papieren versie, biedt dan tenminste ook een digitale variant aan.”  

“Een interessant blad met vele uiteenlopende (provinciale) onderwerpen, die mijn belangstelling hebben, mede als oud-provinciaal ambtenaar.”  

“Blij verrast met In ZEELAND nummer 1 in de brievenbus. Nimmer verdiepte ik mij in het Provinciaal bestuur behalve wanneer ik via www.nu.nl een Zeeuws onderwerp onder ogen kreeg. Nu heb ik notie genomen van diverse artikelen uit het magazine. Het artikel 'Wat een weer!" sprong er voor mij uit.”