De afgelopen maanden werkten we aan de verhuizing van de website van VVV Zeeland en ons vroegere netwerk zeelandlandinzee.nl. Twee netwerken samenvoegen op één plek, met een naam waar iedereen zich in herkent: zeeland.com. Op deze nieuwe website maakten we twee omgevingen: Live + Work en Visit (vroegere VVV Zeeland).

Op het Live + Work deel laten we mogelijke Zeeuwen kennismaken met onze regio. Wij weten al dat Zeeland een bijzonder aantrekkelijke regio is. Voor inwoners, werknemers en studenten. Maar we merken bij mensen die niet uit Zeeland komen dat zij nog veel niet weten. Over de vele mogelijkheden die onze regio bijvoorbeeld biedt op het gebied van wonen, werken en studeren. Over het grote aanbod aan leuke banen, of de verschillende Zeeuwse steden. Daarom delen we verhalen van ‘import Zeeuwen’ die hun ervaringen delen.

Work

Door haar handige ligging heeft Zeeland een groot aantal top gebieden. Denk aan de chemie, logistieke en energie. Maar ook maritieme gebieden en de zorg bieden veel kansen, als het gaat om banen en vernieuwingen. Veel bedrijven zitten al in Zeeland en bieden kansen aan talent. Tijd om je mogelijkheden eens te verkennen, want Zeeland heeft zoveel te bieden.

Live

Denk aan de eindeloze mogelijkheden die je hier hebt om je droom waar te maken. Alleen of samen met je gezin. Start jouw droomleven in die herkenbare boerderij in het weidse Zeeuwse landschap. Of betrek een deftig huis in één van onze steden met een lange geschiedenis. Steden met vele rijksmonumenten, cultuur, de leukste winkels en originele horeca.

In Zeeland vind je levendigheid én rust. Veel ruimte voor sport, spel, ontspanning en creatie. Zeeland brengt je in balans. Daar zorgen de eindeloze zonuren, de zilte zeelucht en de afwezigheid van vervuiling, drukte en files wel voor. Wanneer kom jij Zeeland ontdekken?

Contact

webcare@zeeland.nl

Merkstijl
Download's