Diverse gebouwen en (natuur)grond zijn in eigendom van provincie Zeeland. De gebouwen en gronden die niet meer nodig zijn voor provinciale doelen worden verkocht.

Hoe werkt het?

Bij interesse kun je contact opnemen met de verkopend makelaar. Die gegevens staan bij het pand of perceel dat je interesse heeft. De makelaar verzorgt ook de informatiebrochures en bezichtigingen op afspraak.

Nu in de verkoop

 • Stelleweg 6, Heinkenszand
  Rijks- monumentale woonboerderij, grote schuur en een zogenaamde "bakkeet”, waarin een kleine wooneenheid is gerealiseerd.  Het object, de percelen worden expliciet verkocht en opgeleverd in de huidige staat “as is where is”, doch vrij van huur, leeg, ontruimd en bezemschoon.

  Bezichtigen kan op de volgende momenten:
  • Vrijdag 18 december 2020 van 9.30 uur tot en met 12.00 uur.
  • Woensdag 23 december 2020 van 13.30 uur tot en met 16.00 uur.
  U dient vooraf bij de makelaar aan te geven wanneer u wilt bezichtigen en u mag gezien het Corona protocol met niet meer dan 2 personen tegelijk komen. Zonder aanmelding vooraf en bij overtreding van het Corona protocol mag de makelaar u de toegang weigeren tot de opstallen. Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op de door de makelaar aangegeven kijkendagen.

  Meer informatie:
  Synchro Bedrijfshuisvesting
  info@synchrobedrijfshuisvesting.nl
  088-796 24 76
   
 • Veerhaven 3 en 5, Breskens
  Voormalige terminal van de PSD en de voormalige PSD verkeerstoren, als één geheel te koop.  Oplevering in de huidige staat “as is where is”, in deels verhuurde staat.

  Meer informatie:
  Synchro Bedrijfshuisvesting
  info@synchrobedrijfshuisvesting.nl
  088-796 24 76