Provincie Zeeland heeft verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan: we maken wegen veiliger en investeren in gedrag. Dat doen we ook op Tholen. Hier is aannemer Dura Vermeer begonnen met de aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Molendijk. De werkzaamheden duren nog tot medio december 2018.

De Molendijk is een belangrijke verkeersader tussen Oud-Vossemeer en Sint-Annaland. De weg is eigenlijk te bochtig en te smal voor de hoeveelheid verkeer die op de weg rijdt. Echt verrassend is dat niet, als je je realiseert dat de dijk al meer dan 500 jaar oud is. Omdat er teveel ongevallen gebeuren op de Molendijk, neemt de Provincie maatregelen.

Op 13 april bracht gedeputeerde Harry van der Maas een bezoek aan de Molendijk. Hij sprak daar met omwonenden en gaf het startsein voor de aanleg van het fietspad. Dat deed hij samen met wethouder Jan Harmsen. Inwoners van Oud-Vossemeer ontvingen in hetzelfde weekend een infobulletin in de bus.

BouwApp

Wilt u ook op de hoogte blijven van het project? Download dan de BouwApp in de Google Play Store of de App Store. Op de BouwApp is het project te vinden onder de naam Fietspad Molendijk te Oud-Vossemeer.

werkzaamheden Molendijk Oud-Vossemeer