Ter hoogte van de dorpen Nieuwdorp en ’s-Heerenhoek komen de Sloeweg (N62), de Bernhardweg en de Westerscheldetunnelweg bij elkaar op een kruispunt met verkeerslichten (havenknooppunt Vlissingen-Oost). Om de verkeersveiligheid en de doorstroming te verbeteren bouwen we op deze kruising drie nieuwe viaducten: knooppunt Drie Klauwen. 30 september 2019 moet dit knooppunt met viaducten open zijn voor het verkeer. Tot die tijd ligt er een tijdelijke rotonde op de Sloeweg.

Nieuwsbrief project Sloeweg

Op de hoogte blijven van het project Sloeweg? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief Sloeweg. Ontvang actuele informatie over de werkzaamheden, weekendafsluitingen en verkeersmaatregelen in uw mailbox. 

ACTUEEL

 

Infoblad op de mat

Er is een nieuw infoblad Sloeweg (voorjaar 2019) uit. Bekijk het infoblad digitaal.

Reeks: de machines op de bouwplaats Sloeweg

De komende weken kunt u lezen welke machines nu aan het werk zijn op onze bouwplaats Sloeweg, wat hun klus is en wie de machine bestuurt. Een miniserie ‘machines op de bouwplaats Sloeweg’.
Lees meer over de bulldozer en de dumper.

30 september knooppunt open

De planning is dat het knooppunt Drie Klauwen tussen Nieuwdorp en ‘s-Heerenhoek maandag 30 september 2019 open gaat voor het verkeer. In augustus en september zal het verkeer op de N62 en N254 hinder ondervinden van de werkzaamheden.

80 betonmixers voor tweede viaduct

Op dinsdag 19 maart wordt het beton gestort voor het tweede viaduct van het knooppunt Sloeweg. Ruim 80 transporten van betonmixers zijn er nodig om het dek te storten.

Tijdelijke rotonde open

Sinds maandag 3 september is de rotonde open is voor het verkeer. Al het verkeer vanuit Goes, Terneuzen en Middelburg moet een jaar lang over deze rotonde zijn weg vervolgen. De rotonde is een tussenstap in de bouw naar het knooppunt Sloeweg met de drie viaducten. 

Eerdere nieuwsitems

Werkzaamheden knooppunt Sloeweg november 2018

Contact knooppunt Sloeweg (Drie Klauwen)

Namens de Provincie Zeeland werkt de Tractaatweg BV met aannemer Boskalis aan een ongelijkvloerse kruising met drie viaducten bij de Sloeweg. Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact op met de projectorganisatie.

Tractaatweg BV, namens Provincie Zeeland voor Sloeweg II
T: +31 118 631245
E: sloeweg@zeeland.nl
Volg ons op Facebook: Sloeweg