Ter hoogte van de dorpen Nieuwdorp en ’s-Heerenhoek komen de Sloeweg (N62), de Bernhardweg en de Westerscheldetunnelweg bij elkaar op een kruispunt met verkeerslichten (havenknooppunt Vlissingen-Oost). Om de verkeersveiligheid en de doorstroming te verbeteren bouwen we op deze kruising drie nieuwe viaducten. Medio 2019 moet dit knooppunt met viaducten open zijn voor het verkeer. Tot die tijd ligt er een tijdelijke rotonde op de Sloeweg.

Nieuwsbrief project Sloeweg

Op de hoogte blijven van het project Sloeweg? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief Sloeweg. Ontvang actuele informatie over de werkzaamheden, weekendafsluitingen en verkeersmaatregelen in uw mailbox. 

ACTUEEL

 

19 op 20 november: werkzaamheden tijdelijke rotonde

De afgelopen periode zijn meerdere gele verhoogde banden op de tijdelijke rotonde losgereden. Van maandag 19 november 19.00 uur tot dinsdag 20 november 05.00 uur wordt een deel van deze banden vervangen door reflectoren (kattenogen) en witte lijnen. Daarnaast werkt aannemer Boskalis aan de verlichting. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren zijn er een aantal rijrichtingen op en naar de rotonde afgesloten. Als de werkzaamheden uitlopen, wordt er ook van dinsdag 20 op woensdag 21 november gewerkt tussen 19.00 en 5.00 uur. 

Start heiwerk tweede viaduct

Vanaf 16 oktober start aannemer Boskalis met het heien van betonnen palen voor het tweede viaduct van het knooppunt Sloeweg. Het heiwerk duurt tot half november en wordt overdag uitgevoerd tussen 7.00 uur en uiterlijk 19.00 uur. Tijdens het aanbrengen van deze palen kan de directe omgeving hier geluidshinder van ondervinden.

Bezoek aan de betonfabriek

Collega's brachten een bezoek aan de fabriek waar de betonnen wanden van de viaducten worden gemaakt.

Tijdelijke rotonde open

Sinds maandag 3 september is de rotonde open is voor het verkeer. Al het verkeer vanuit Goes, Terneuzen en Middelburg moet een jaar lang over deze rotonde zijn weg vervolgen. De rotonde is een tussenstap in de bouw naar het knooppunt Sloeweg met de drie viaducten. 

Eerdere nieuwsitems

Huidige kruising Sloeweg met verkeerslichtenFoto Sloeweg, gezien vanuit de kruising richting de A58Huidige kruising Sloeweg met verkeerslichten met gele vrachtwagen

Contact project Sloeweg

Namens de Provincie Zeeland werkt de Tractaatweg BV met aannemer Boskalis aan een ongelijkvloerse kruising met drie viaducten bij de Sloeweg. Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact op met de projectorganisatie.

Tractaatweg BV, namens Provincie Zeeland voor Sloeweg II
T: +31 118 631245
E: sloeweg@zeeland.nl
Volg ons op Facebook: Sloeweg