Heeft u een vraag over het project Sloeweg? Laat het ons weten. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via 0118-63 1245 en sloeweg@zeeland.nl. Volg het project Sloeweg via Facebook.

Postadres: Tractaatweg BV, namens Provincie Zeeland voor Sloeweg II
p/a Postbus 104, 4530 AC Terneuzen
Bezoekadres: Heinkenszandseweg 5a ’s-Heerenhoek. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Routebeschrijving naar projectkantoor Sloeweg

Heinkenszandseweg 5a, 4453 VE ’s-Heerenhoek

Vanuit Middelburg:
Rijd vanuit Middelburg richting Vlissingen-Oost. Sla bij de verkeerslichten linksaf richting ’s-Heerenhoek. Neem de afslag ’s-Heerenhoek en sla op de rotonde rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het project kantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. Voordat u de toegangsweg inrijdt ziet u hek en bord staan met 'Verboden in te rijden', met uitzondering van bestemmingsverkeer. U kunt gewoon doorrijden. Vervolgens kunt u parkeren voor de deur in de parkeervakken.

Verkeer komend vanuit Goes/ A58:
Neem de afslag ‘Stelleplas’ richting ’s-Heerenhoek. En sla vervolg voor het viaduct af richting ’s-Heerenhoek. Vanaf de afslag volgen drie rotondes. Neem de eerste rotonde driekwart en rijd over het viaduct. De rotonde daarop half (rechtdoor). Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het projectkantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. Voordat u de weg inrijdt ziet u hek en bord staan met 'Verboden in te rijden', met uitzondering van bestemmingsverkeer. U kunt gewoon doorrijden. Vervolgens kunt u parkeren voor de deur in de parkeervakken.

Vanuit Terneuzen:
Komende vanuit de Westerscheldetunnel, neem de afslag richting ’s-Heerenhoek. Sla bij de verkeerslichten linksaf richting ’s-Heerenhoek. Neem de afslag ’s-Heerenhoek en sla op de rotonde rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het project kantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. Voordat u de weg inrijdt ziet u hek en bord staan met 'Verboden in te rijden', met uitzondering van bestemmingsverkeer. U kunt gewoon doorrijden. Vervolgens kunt u parkeren voor de deur in de parkeervakken.