Heeft u een vraag over het project Sloeweg? Laat het ons weten. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via 0118-63 1245 en sloeweg@zeeland.nl. Volg het project Sloeweg via Facebook.

Postadres: Tractaatweg BV, namens Provincie Zeeland voor Sloeweg II
p/a Postbus 104, 4530 AC Terneuzen

Bezoekadres: Heinkenszandseweg 5a ’s-Heerenhoek. 
Neem contact met ons op voor een afspraak.

Routebeschrijving naar projectkantoor Sloeweg

Heinkenszandseweg 5a, 4453 VE ’s-Heerenhoek

Vanuit Middelburg:
Rijd vanuit Middelburg richting Vlissingen-Oost. Sla bij de verkeerslichten linksaf richting ’s-Heerenhoek. Neem de afslag ’s-Heerenhoek en sla op de rotonde rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het project kantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. U kunt parkeren voor de deur in de parkeervakken.

Verkeer komend vanuit Goes/ A58:
Neem de afslag ‘Stelleplas’ richting ’s-Heerenhoek. En sla vervolg voor het viaduct af richting ’s-Heerenhoek. Vanaf de afslag volgen drie rotondes. Neem de eerste rotonde driekwart en rijd over het viaduct. De rotonde daarop half (rechtdoor). Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het project kantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. U kunt parkeren voor de deur in de parkeervakken.

Vanuit Terneuzen:
Komende vanuit de Westerscheldetunnel, neem de afslag richting ’s-Heerenhoek. Sla bij de verkeerslichten linksaf richting ’s-Heerenhoek. Neem de afslag ’s-Heerenhoek en sla op de rotonde rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het project kantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. U kunt parkeren voor de deur in de parkeervakken.