Heeft u een vraag over het project Sloeweg? Laat het ons weten.

Namens de Provincie Zeeland werkt de Tractaatweg BV met aannemer Boskalis aan het knooppunt Drie Klauwen bij Nieuwdorp. De projectorganisatie Sloeweg, Tractaatweg BV, is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via 0118-63 1245 en sloeweg@zeeland.nl.

Bezoekadres: Heinkenszandseweg 5a ’s-Heerenhoek. 

 

Routebeschrijving naar projectkantoor Sloeweg

Heinkenszandseweg 5a, 4453 VE ’s-Heerenhoek

Vanuit Middelburg:

Rijd vanuit Middelburg richting Vlissingen-Oost. U rijdt richting de rotonde op de Sloeweg en kies voor de richting 's-Heerenhoek. Rijd over de rotonde. Let op: direct na de rotonde moet u de afslag ’s-Heerenhoek nemen. Rijd de afrit op en sla op de volgende rotonde rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het project kantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. Voordat u de toegangsweg inrijdt ziet u hek en bord staan met 'Verboden in te rijden', met uitzondering van bestemmingsverkeer. U kunt gewoon doorrijden. Vervolgens kunt u parkeren voor de deur in de parkeervakken.

Verkeer komend vanuit Goes/ A58:

Neem de afslag ‘Stelleplas’ richting ’s-Heerenhoek. En sla vervolg voor het viaduct af richting ’s-Heerenhoek. Vanaf de afslag volgen drie rotondes. Neem de eerste rotonde driekwart en rijd over het viaduct. De rotonde daarop half (rechtdoor). Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het projectkantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. Voordat u de weg inrijdt ziet u hek en bord staan met 'Verboden in te rijden', met uitzondering van bestemmingsverkeer. U kunt gewoon doorrijden. Vervolgens kunt u parkeren voor de deur in de parkeervakken.

Vanuit Terneuzen:

Komende vanuit de Westerscheldetunnel rijdt u op de Sloeweg langs de rotonde.  Sorteer voor op de afslag 's-Heerenhoek. Neem direct na de rotonde de afslag richting ’s-Heerenhoek. Rijd de afrit op en sla op de volgende rotonde rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterkant al een geel gebouw. Dat is het project kantoor Sloeweg. De laatste rotonde driekwart, rechtsaf. Direct na de afslag weer rechtsaf de toegangsweg van het projectkantoor op. Voordat u de toegangsweg inrijdt ziet u hek en bord staan met 'Verboden in te rijden', met uitzondering van bestemmingsverkeer. U kunt gewoon doorrijden. Vervolgens kunt u parkeren voor de deur in de parkeervakken.