MONO educatie

Even een appje beantwoorden of door je social media scrollen. Je gebruikt je telefoon veel, maar als je fietst houd je je aandacht bij het verkeer en laat je je niet afleiden door je telefoon. Fiets dus MONO. MONO staat letterlijk voor één of alleen. In de campagne staat het voor met één ding bezig zijn: als je fietst, houd je je aandacht op één ding en dat is het verkeer. MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes of social media posts.

Hoe fiets jij MONO? Doe me en maak kans op gave prijzen!
Hoe fiets jij MONO? Laat het ons weten en maak kans op een Cortina fiets, een Fitbit of een Decathlon cadeaubon t.w.v. €25,-!
Prijzenpodium. 1e prijs: Cortina fiets, 2e prijs: Fitbit, 3e prijs: Decathlon cadeaubon t.w.v. €25,-

Fiets MONO en Win!

Hoe zorg jij ervoor dat je MONO fietst? Vul het formulier in en laat weten hoe jij ervoor zorgt dat je ongestoord op de fiets stapt. Heb je het formulier ingevuld? Dan fiets je vanaf nu altijd MONO en maak je kans op toffe prijzen! De MONO winactie is alleen geldig voor middelbare scholieren (12 t/m 18 jaar) uit de provincie Zeeland.

Voorwaarden

Wil je kans maken op toffe prijzen, dan ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. Je bent in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar, je bent een middelbare scholier en woont in de provincie Zeeland;
  2. Je kunt gratis deelnemen tot 21 november 2021;
  3. De trekking vindt plaats door de gedeputeerde van de provincie Zeeland;
  4. Over de trekking en de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd;
  5. Je verklaart de onderstaande gegevens naar waarheid te hebben ingevuld.

Vragen met een * zijn verplicht

Hoe zorg jij ervoor dat je MONO fietst?
Vul je persoonsgegevens in en maak kans op prijzen!

Je volledige naam

Een telefoonnummer heeft het format 0118-123456 of 06-12345678

Een e-mailadres heeft het format naam@domein.nl

Een e-mailadres heeft het format naam@domein.nl

Omdat de prijsvraag volgens de wet een promotioneel kansspel is, moeten wij voor minderjarigen (tot 18 jaar) toestemming vragen aan jouw ouder(s) of voogd. Daarvoor is het voor ons nodig dat we het e-mailadres van je ouders of voogd ontvangen. Ben je 18 jaar dan hebben we geen toestemming nodig van je ouders. Maar vul bij dit veld nogmaals je eigen e-mailadres in én vink voor deelname wel beide ‘verklaringen’ aan.

ROVZ gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig de vereisten van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Gedragscode promotionele kansspelen. Jouw persoonsgegevens en het e-mailadres van de ouder(s) of voogd worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van jouw deelname aan deze prijsvraag. Voor de deelname en de prijsuitreiking vragen wij ook om het e-mailadres van jouw ouder(s) of voogd. Voor jongeren tot en met 17 jaar voor prijsvragen moet de ouder(s) of voogd altijd toestemming geven. En wij als ROVZ moeten dit kunnen controleren. In het geval wij uw persoonsgegevens voor een ander doel willen gebruiken, vragen wij hiervoor eerst apart toestemming aan je. Je mag jouw toestemming op elk moment intrekken door dit te melden aan rovz@zeeland.nl. Jouw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk en worden direct na verzending van de prijzen en uiterlijk 15 december 2021 vernietigd. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

Zo fiets je MONO

MONO is ongestoord onderweg zijn, zonder afleiding van appjes of social media. Breng jezelf niet in de verleiding, zet je telefoon op MONO! Hoe? Ga op je telefoon naar ‘Instellingen' en tik op ‘Niet storen’. Nu kun je ongestoord onderweg!

Over MONO

Als je onderweg een tekst leest of typt is de kans op een ongeval 6 keer groter. Fiets je MONO, dan houd je je aandacht bij het verkeer en laat je je niet afleiden door je smartphone of social media. Door je telefoon op stil te zetten voorkom je dat berichten binnenkomen tijdens het fietsen en fiets je zonder afleiding. Fiets MONO, ga ongestoord onderweg! Dat is niet alleen veiliger voor jezelf, maar ook voor anderen. Deze actie is een initiatief van ROVZ.