Recreatieontwikkeling

Recreanten kunnen wandelen over gemaaide struinpaden en het verharde middenpad met bruggen die de eilanden met elkaar verbinden. Ook kunnen bezoekers rondom Waterdunen fietsen. In de toekomst komt aan de Puijendijk een welkomstgebouw ‘Welkom in Waterdunen’, met een stuk speelnatuur. Daarnaast kunnen recreanten verblijven in hoogwaardige accommodaties op vakantiepark Waterdunen, wat wordt geëxploiteerd door Molecaten.

Recreatieontwikkeling Waterdunen

 

 

Economische impuls

Waterdunen is een aantrekkelijk natuurgebied waar hoogwaardige verblijfsrecreatie in combinatie met kustversterking en natuurontwikkeling wordt gecombineerd. Hierdoor is het interessant voor diverse doelgroepen en biedt het een economische spin-off voor bewoners, instellingen en ondernemers in de gemeente en wijdere regio.

Economische impuls Waterdunen

Park Waterdunen

Verblijven in Waterdunen staat voor rust en ruimte midden in de natuur met duurzaamheid als uitgangspunt. Modulair en duurzaam bouwen zijn dan ook de kernwoorden hierbij. Park Molecaten, geëxploiteerd door Molecaten biedt recreanten de kans om te overnachten op een duincamping, of in recreatiewoningen en glampingtenten.

Park Waterdunen