E-mailnieuwsbrieven Provincie Zeeland

Provincie Zeeland stuurt over diverse onderwerpen e-mailnieuwsbrieven. U kunt zich aanmelden voor de volgende e-mailnieuwsbrieven:

Nieuwsbrief Onderwerp Frequentie Aanmelden
Deltaweg Veilig en Vlot

In de nieuwsbrief leest u meer over de planstudie Deltaweg. Dit is een onderzoek naar de ontwikkeling van het tracé A256 – N255 en een verkenning van oplossingsrichtingen.

4 x per jaar

Aanmelden

Europaloket Zeeland In de nieuwsbrief leest u meer over verschillende Europese subsidieprogramma’s, nieuwe openstellingen, bijeenkomsten en ander Europees subsidienieuws, Dit kan voor Zeeuwse bedrijven, organisaties en overheden van belang zijn. gemiddeld 12 x per jaar, afhankelijk van het aanbod aan nieuws

Aanmelden

Arbeidsmarkt

De Zeeuwse arbeidsmarkt staat voor flinke uitdagingen. Nu en in de komende jaren zijn er veel vacatures. Het Aanvalsteam Arbeidsmarkt, met daarin vertegenwoordigers van onderwijs, bedrijfsleven en overheden in Zeeland, zet zich in om oplossingen te vinden voor die uitdagingen.

We zetten in op 'een leven lang ontwikkelen', om- en bijscholing, stageplaatsen en proberen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. In deze nieuwsbrief lees je over de laatste ontwikkelingen.

gemiddeld 1x per 2 maanden. (6 keer per jaar) Aanmelden

Als u zich aanmeldt voor één van de genoemde e-mailnieuwsbrieven, wordt uw naam en e-mailadres gevraagd. Deze persoonsgegevens gebruiken wij om aan u een gepersonaliseerde e-mailnieuwsbrief te kunnen versturen over het door u gekozen onderwerp. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Dat kunt u doen via de link die onderaan de ontvangen e-mailnieuwsbrief staat. Na afmelding zult u geen e-mailnieuwsbrief meer ontvangen totdat u zich weer actief aanmeldt.

Om de effectiviteit van de e-mailnieuwsbrieven en content inzichtelijk te hebben, wordt er gebruik gemaakt van een pixel die registreert of de e-mailnieuwsbrief is geopend. Deze informatie is niet op individueel niveau voor de Provincie Zeeland inzichtelijk, maar alleen in aantallen. Ditzelfde geldt voor het klikken op hyperlinks in de e-mailnieuwsbrief naar de desbetreffende website(s). Ook daarvoor geldt dat wij middels geanonimiseerde data, alleen in aantallen, inzichtelijk hebben of de e-mailnieuwsbrief en items effectief zijn gelet op de onderwerpen en campagnes.

Voor meer informatie over hoe Provincie Zeeland omgaat met uw persoonsgegevens en welke rechten u hebt op het gebied van privacy, bekijk dan onze privacyverklaring.