Gratis magazine IN ZEELAND

Meerdere magazines IN ZEELAND op de leestafel

IN ZEELAND is het gratis magazine van de Provincie Zeeland, dat als pilot twee jaar zal worden gemaakt. IN ZEELAND wil de inwoners van Zeeland een inkijk geven in hoe beleid tot stand komt, welke beslissingen er worden genomen en welke plannen er zijn voor de toekomst van onze provincie. Of het nou gaat om de Zeeuwse economie, industrie, natuur, cultuur, infrastructuur, agrarische sector of het toerisme. Daarnaast proberen we duidelijk te maken hoe wij uitvoering geven aan plannen van de Rijksoverheid, en hoe we samenwerken met gemeenten, bedrijven en maatschappelijke instellingen. IN ZEELAND verschijnt vier keer per jaar en wordt verstuurd aan lezers die zich hierop abonneren.

Gratis abonneren

Wilt u zich ook gratis abonneren op IN ZEELAND? Meld u zich hiervoor dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Als u zich hiervoor aanmeldt, worden uw NAW-gegevens (naam, adres- en woonplaats) uitsluitend gebruikt voor het versturen van het magazine per post en uw e-mailadres voor het versturen van een bevestigingsmail over uw aanmelding. Wij mogen uw persoonsgegevens alleen gebruiken, als u hiervoor toestemming heeft gegeven. Wij bewaren uw persoonsgegevens zo lang u geabonneerd bent op dit magazine.

Velden met een * zijn verplicht

Uw achternaam

Een e-mailadres heeft het format naam@domein.nl

Afmelden

Wilt u het magazine niet langer meer ontvangen? Geef dit dan door per mail via in@zeeland.nl.
Na afmelding zult u geen magazine meer ontvangen, totdat u zich weer actief hiervoor aanmeldt.

Voor meer informatie over hoe de Provincie Zeeland omgaat met uw persoonsgegevens en welke rechten u hebt op het gebied van privacy, bekijk onze privacyverklaring. Neem bij vragen hierover contact op met avg@zeeland.nl