Jouw Zeeland is de jongerendenktank van de Provincie Zeeland voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar. De jongeren praten mee over onderwerpen die hen aangaan, zoals onderwijs, openbaar vervoer, economie, duurzame energie, recreatie en de promotie van Zeeland. Jouw Zeeland heeft bijvoorbeeld meegedaan aan een verkeersveiligheidcampagne gericht op jongeren en aan de Energiedialoog over hoe Zeeland over gaat op duurzame energie.

 

Praat mee

Jouw Zeeland is altijd op zoek naar jongeren die mee willen praten. Dus ben jij tussen de 12 en 23 jaar en wil je graag je mening en ideeën delen? Doe dan mee!

Meld je aan

Na aanmelden ontvang je per e-mail uitnodigingen voor bijeenkomsten in het Provinciehuis of op locatie. Je bepaalt zelf waar je aan meedoet. Waarom meedoen? Je draagt bij aan de plannen van de Provincie, het staat goed op je CV en je krijgt een leuke vergoeding voor je inzet. Niet onbelangrijk: het is gezellig en je ontmoet nieuwe mensen!

Tip: Je kunt Jouw Zeeland activiteiten ook gebruiken voor een maatschappelijke stage, voor projecten op school of om extra studiepunten te verdienen.

Bent u docent en wilt u contactpersoon zijn voor uw school of wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld u zich dan aan via onderstaande knop.

Meld u aan

Benieuwd wat de jongeren van Jouw Zeeland doen tijdens een bijeenkomst? Kijk dan op onze Facebookpagina en volg Jouw Zeeland ook op Twitter en Instagram voor foto's, filmpjes en verslagen.

Wil jij weten welke debatten, activiteiten en bijeenkomsten wij georganiseerd hebben in 2018 en wat de plannen zijn voor 2019? Bekijk dan ons Jaarboek Jouw Zeeland 2018-2019.

Nieuws en agenda

Contact

+31 118 631113
jouwzeeland@zeeland.nl

Promovideo Jouw Zeeland

Word lid van Jouw Zeeland en praat mee over beleidsonderwerpen van de Provincie Zeeland die ook jou aangaan. Zien we jou binnenkort?