Jouw Zeeland

Jongeren tussen de 12 en 23 jaar praten via Jouw Zeeland mee over onderwerpen waar de Provincie Zeeland over gaat. Denk aan onderwijs, openbaar vervoer en klimaatverandering. Dit raakt hen namelijk ook! Wij vinden het daarom belangrijk dat de jongeren van zich kunnen laten horen.

Het Zeeuws Jongerenparlement

Provincie Zeeland staat voor veel uitdagingen. Zo ook op het gebied van klimaat, energie, arbeidsmarkt en duurzaam vervoer. Hierbij vinden we het belangrijk dat de stem van jongeren wordt gehoord. Wij zijn benieuwd naar jouw mening. 

Om die reden vindt op 29 en 30 september 2021 het Zeeuws Jongerenparlement plaats! Tijdens deze tweedaagse gaan we het o.a. hebben over de klimaatveranderingen en wat dit betekent voor onze provincie.

Waarom meedoen?

Je komt meer te weten over dit belangrijke onderwerp en je kunt jouw stem laten horen tijdens het debat! Dus.. ben je tussen de 15 en 19 jaar en wil jij jouw stem laten horen? Meld je hier aan!

In verband met de corona maatregelen zijn de data van het Jongerenparlement onder voorbehoud. Wil je op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Bekijk dan onze socials.

Laat je horen

Vind je het leuk om mee te praten over onderwerpen die in jouw provincie spelen? Dat het belangrijk is dat er iets met jouw mening wordt gedaan?

Jouw Zeeland is altijd op zoek naar enthousiaste jongeren tussen de 12 en 23 jaar die van zich willen laten horen. Niet onbelangrijk: het is gezellig én je ontmoet nieuwe mensen! Praat jij mee?

Ja, ik praat mee!

Leuk extraatje: je kunt Jouw Zeeland activiteiten ook gebruiken voor een maatschappelijke stage, voor projecten op school of om extra studiepunten te verdienen.

Nieuws en socials

Bekijk voor meer nieuws en info onze Facebookpagina en neem ook eens een kijkje op onze Instagrampagina en Twitterpagina voor foto's, video's, en verslagen. Onze nieuwsartikelen en aankomende evenementen bekijk je via onderstaande knop.

Nieuws en agenda

Neem contact op

+31 (0)118 631113
jouwzeeland@zeeland.nl