Jongeren tussen de 12 en 23 jaar praten via Jouw Zeeland mee over onderwerpen waar de Provincie Zeeland over gaat. Denk aan onderwijs, openbaar vervoer en klimaatverandering. Dit raakt hen namelijk ook! Wij vinden het daarom belangrijk dat de jongeren van zich kunnen laten horen.

Laat je horen

Vind je het leuk om mee te praten over onderwerpen die in jouw provincie spelen? Dat het belangrijk is dat er iets met jouw mening wordt gedaan?

Jouw Zeeland is altijd op zoek naar enthousiaste jongeren tussen de 12 en 23 jaar die van zich willen laten horen. Niet onbelangrijk: het is gezellig én je ontmoet nieuwe mensen! Praat jij mee?

Ja, ik praat mee!

Leuk extraatje: je kunt Jouw Zeeland activiteiten ook gebruiken voor een maatschappelijke stage, voor projecten op school of om extra studiepunten te verdienen.

Nieuws en socials

Bekijk voor meer nieuws en info onze Facebookpagina en neem ook eens een kijkje op onze Instagrampagina en Twitterpagina voor foto's, video's, en verslagen. Onze nieuwsartikelen en aankomende evenementen bekijk je via onderstaande knop.

Nieuws en agenda

Neem contact op

+31 (0)118 631113
jouwzeeland@zeeland.nl