Jouw Zeeland

De Provincie vindt het belangrijk dat jongeren meepraten over hun Zeeland. Dit doen we door jongeren actief te betrekken bij de ontwikkeling en uitvoering van provinciaal beleid. De Provincie heeft daarvoor het jongerennetwerk Jouw Zeeland opgericht.

Jongerennetwerk Jouw Zeeland

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en wil je meepraten over onderwerpen die jou en onze provincie aangaan? Denk aan onderwijs, openbaar vervoer en klimaatverandering. Dat kan! Provincie Zeeland heeft hiervoor het jongerennetwerk Jouw Zeeland opgericht.

Wat levert het jou op?

  • Je doet kennis op over verschillende onderwerpen
  • Je leert meer over politiek en democratie in de praktijk
  • Het staat goed op je cv
  • Niet onbelangrijk: het is gezellig én je ontmoet nieuwe mensen! 

Word lid

Wij zijn benieuwd naar jouw mening, dus word lid en laat van je horen! Laat je gegevens achter en wij nodigen je uit voor events, jongerendebatten en denktankbijeenkomsten.

Word lid van Jouw Zeeland en schrijf je in

Wil jij naast onze activiteiten nog meer betekenen voor Jouw Zeeland? Word dan ambassadeur! Bekijk de pagina over ambassadeurs voor meer informatie.

Leuk extraatje: je kunt Jouw Zeeland activiteiten ook gebruiken voor een maatschappelijke stage, voor projecten op school of om extra studiepunten te verdienen.

Nieuws en socials

Bekijk voor meer nieuws en info onze Instagrampagina, en neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina en Twitterpagina voor foto's, video's, en verslagen. Onze nieuwsartikelen en aankomende evenementen bekijk je in de agenda.

Neem contact op

jouwzeeland@zeeland.nl