Over deze site

De Provincie Zeeland doet er alles aan om deze website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Komt u toch iets tegen dat niet klopt, laat het ons dan weten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

Persoon dansend en springend op een dijk

Wanneer u via de site een vraag stelt, een klacht indient of een melding doet, wordt deze behandeld volgens onze dienstverleningsnormen.

Toegankelijkheid en standaarden

Wij streven ernaar onze website toegankelijk te maken voor iedereen en op alle mobiele apparaten. Dit doen we door het naleven van de internationale toegankelijkheidsstandaard WCAG 2.1. In onze toegankelijkheidsverklaring leest u in hoeverre wij hieraan voldoen.

Onze informatie wordt zo veel mogelijk aangeboden in open standaarden.

Vergroten letters

U kunt deze website vergroten door gebruik te maken van de standaard vergroot optie in uw browser. In de meeste browsers werkt dit ook door gelijktijdig de ‘ctrl’ toets en de ‘+’toets in te drukken.

Copyright en hergebruik van gegevens

Teksten en informatie uit onze provinciale communicatiemiddelen mogen, mits voorzien van een duidelijke bronvermelding en datum, hergebruikt worden. Op beeldmateriaal en logo’s rust copyright. U kunt deze niet hergebruiken. In onze beeldbank vindt u verschillende beelden om te gebruiken in uw uitingen, zolang aan de voorwaarden voor gebruik wordt voldaan.

Rapporten en andere documenten op onze site die in opdracht zijn gemaakt kunt u niet zonder toestemming hergebruiken. Heeft u een specifieke vraag over iets wat u wilt hergebruiken, mail ons dan op digitalemedia@zeeland.nl.

Als een andere partij dan de Provincie Zeeland als rechthebbende wordt vermeld, dan moet u toestemming voor hergebruik bij die partij vragen.

Open data

De Provincie Zeeland beschikt over veel datasets. Deze datasets worden zoveel mogelijk beschikbaar gesteld als open data. Bent u op zoek naar open data van de Provincie Zeeland? Op dataportaal.zeeland.nl vindt u alle open data van de Provincie Zeeland