Over deze site

De Provincie Zeeland doet er alles aan om deze website actueel te houden en te voorzien van juiste informatie. Komt u toch iets tegen dat niet klopt, laat het ons dan weten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

Persoon dansend en springend op een dijk

Wanneer u via de site een vraag stelt, een klacht indient of een melding doet, wordt deze behandeld volgens onze dienstverleningsnormen.

Toegankelijkheid en standaarden

Wij streven ernaar onze website toegankelijk te maken voor iedereen en op alle mobiele apparaten. Dit doen we door het naleven van de internationale toegankelijkheidsstandaard WCAG 2.1. In onze toegankelijkheidsverklaring leest u in hoeverre wij hieraan voldoen.

Onze informatie wordt zo veel mogelijk aangeboden in open standaarden.

Direct Duidelijk

Provincie Zeeland vindt heldere en eenvoudige communicatie belangrijk. We hebben de teksten op onze website zo duidelijk mogelijk geschreven, zodat direct duidelijk is wat we bedoelen. Onder sommige woorden ziet u een stippellijn. Deze woorden en begrippen hebben we uitgelegd in onze woordenlijst. Als u op het woord of begrip klikt, dan vouwt de uitleg vanzelf open. Is er toch iets onduidelijk? Laat het ons weten via communicatie@zeeland.nl onder vermelding van Direct Duidelijk. 

Vergroten letters

U kunt deze website vergroten door gebruik te maken van de standaard vergroot optie in uw browser. In de meeste browsers werkt dit ook door gelijktijdig de ‘ctrl’ toets en de ‘+’toets in te drukken.

Copyright en hergebruik van gegevens

Teksten en informatie uit onze provinciale communicatiemiddelen mag u hergebruiken, met als voorwaarde dat u hier duidelijke bronvermelding en een datum bij vermeldt. Voor beeldmateriaal en logo's geldt een copyright. Dit betekent dat u dit niet mag hergebruiken. In onze beeldbank vindt u verschillende beelden om te gebruiken, zolang u zich aan de voorwaarden houdt.

Rapporten en andere documenten op onze site die in opdracht zijn gemaakt kunt u niet zonder toestemming hergebruiken. Heeft u een specifieke vraag over iets wat u wilt gebruiken, mail ons dan via digitalemedia@zeeland.nl.

Staat een andere partij dan de Provincie Zeeland vermeld als rechthebbende? Dan moet u toestemming voor hergebruik bij die partij vragen.

Open data

De Provincie Zeeland beschikt over veel datasets. Deze datasets worden zoveel mogelijk beschikbaar gesteld als open data. Bent u op zoek naar open data van de Provincie Zeeland? Op dataportaal.zeeland.nl vindt u alle open data van de Provincie Zeeland