Europaloket

Welkom op het Europaloket van de Provincie Zeeland. Achter dit digitale loket zitten de specialisten van ons Europateam. Zij zijn op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen van de Europese subsidieprogramma's. Zij adviseren u graag over het ontwikkelen van projectplannen en het aanvragen van Europese subsidies.
 

Wapperende Europese vlag

Op deze pagina vindt u de volgende onderwerpen:

  • Een overzicht 'Wie is Wie binnen het Europateam?'
  • Een link naar onze pagina Europa Actueel waarop u onder andere een overzicht vindt van alle Europese subsidieprogramma's die nu geopend zijn of later open zullen gaan.
  • Informatie over hoe u uw projectidee aan ons Europateam kunt voorleggen, zodat wij u daarover kunnen adviseren.

Wie is wie binnen het Europateam?

Altijd fijn om te weten met wie u te maken heeft. Daarom vindt u hier een

alfabetisch overzicht van de leden van ons Europateam

De verschillende Europese subsidies op een rijtje

Wilt u weten of uw project(plan) kans maakt op Europese en in welk subsidieprogramma, neem dan een kijkje op onze pagina Europa Actueel.

Daar vind u een overzicht met alle subsidieprogramma's waarover wij u kunnen adviseren en ziet u wanneer deze subsidieregelingen geopend zijn.

U kunt in dat overzicht doorklikken naar pagina's met uitgebreide informatie over de subsidieregelingen en over de manier waarop u in contact kunt komen met onze programma-specialisten.

Hulp nodig?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van de programma-specialisten of stuur een e-mail naar europaloket@zeeland.nl

Leg uw projectidee aan ons voor

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt voor (Europese) , vult u dan een intake-formulier in en stuur dat mee met uw mail. U hoeft niet alle vakken in te vullen, maar hoe vollediger u bent, hoe beter het Europateam u kan helpen. U krijgt binnen één week reactie.

Heeft u algemene vragen of opmerkingen over deze pagina, stuur  dan een e-mail naar europaloket@zeeland.nl. 

Het Europateam helpt u graag verder!

Meer informatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland vindt u uitgebreide informatie over Europese en andere subsidiemogelijkheden: www.rvo.nl.

Nieuwsbrief Europaloket Zeeland

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, bijeenkomsten, nieuwe subsidieopenstellingen enzovoorts? Ga dan naar onze webpagina Europa Actueel. Daar kunt u de meest recente Nieuwsbrief Europaloket Zeeland lezen en u op de nieuwsbrief abonneren.