Europa Actueel

Op deze webpagina vindt u de Nieuwsbrief Europaloket Zeeland. Verder vindt u informatie en nieuwsberichten over (Europese) subsidies in het algemeen.

Europese vlag op schip

Nieuwsbrief Europaloket Zeeland

Als u op tijd op de hoogte wilt zijn (en blijven) van nieuwe openstellingen en bijeenkomsten, kunt u zich inschrijven voor onze Nieuwsbrief Europaloket Zeeland en voor onze Nieuwsberichten. De (uitgebreidere) nieuwsbrief komt gemiddeld één tot twee keer per maand uit, maar niet op vaste momenten. Nieuwsberichten ontvangt u als het om maar één of twee onderwerpen gaat, in de vorm van een email.

Wilt u de nieuwsbrief of de nieuwsberichten ook ontvangen? aanmelden voor de Nieuwsbrief Europaloket Zeeland.

Welke Europese subsidiemogelijkheden zijn er binnen de Provincie Zeeland? 

Op onze algemene Europaloket-webpagina vindt u een overzicht van alle Europese subsidiemogelijkheden waarover ons Europateam u kan adviseren. 

Nieuwsbrieven RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)

Voor ondernemers maar ook voor veel niet-ondernemers kunnen de nieuwsbrieven van de RVO heel interessant zijn. Hieronder vind u de meest recente versie. U kunt zich er ook zelf op abonneren via de website van de RVO.

Nieuwsbrief RVO 30 mei 2023

'After Brexit'' hulp voor ondernemers

Vanuit de EU is er geld vrijgekomen voor ondernemers om een Handelsprogramma te starten waarmee ze nieuwe markten kunnen ontdekken. In een later stadium kunnen bedrijven ook in aanmerking komen voor een compensatieregeling.

U leest alles over deze 'Brexit Adjustment Reserve' (BAR) op de website van Impuls Zeeland.