Op deze webpagina vindt u de meest recente Nieuwsbrief Europaloket Zeeland, actuele informatie over nieuwe openstellingen voor (Europese) subsidieaanvragen en andere nieuwsberichten.

Nieuwe Europese programmaperiode 2021-2027 nu echt uit de startblokken

De nieuwe Europese programmaperiode 2021-2027 heeft zich nu echt uit de startblokkenvan losgemaakt. Er zijn alweer flink wat openstellingen en er komen ook veel interessante (online) bijeenkomsten aan die u kunnen helpen om uw projectidee en eventuele subsidieaanvraag verder uit te werken. Lees er alles over in de Nieuwsbrief Europaloket Zeeland van juli 2021 (scroll naar beneden op deze webpagina).

Nieuwe openstellingen

Op onze algemene Europaloket-webpagina vindt u een overzicht van alle openstellingen waar ons Europateam u over kan adviseren. De nieuwe Europese subsidieperiode is nog maar net van start gegaan dus het aantal openstellingen is nog beperkt. Maar er zitten veel nieuwe openstellingen aan te komen, waarover we u o.a. op deze webpagina graag informeren. 

U kunt zich ook abonneren op onze Nieuwsbrief Europaloket Zeeland, zodat u tijdig op de hoogte bent van nieuwe openstellingen en ontwikkelingen. Zie het hoofdstuk onderaan deze webpagina.

Brexit en het Interreg 2 Zeeën programma

Vraagt u zich af hoe het nu precies zit met de Brexit als het gaat om samenwerking in de nabije toekomst binnen het Interreg 2 Zeeën-programma? Lees daar meer over op de website van Interreg 2 Zeeën (zie link hieronder).

Brexitloket

Ook nu het Verenigd Koninkrijk uit de Europese unie is gestapt, is het nog steeds onzeker wat dit voor de toekomst betekent. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met het Verenigd Koninkrijk als land búíten de EU. De Rijksoverheid met het Brexitloket helpt u daarbij.

Ook VNO-NCW en MKB-Nederland bieden ondernemers praktische tips op de website HulpbijBrexit.nl hoe om te gaan met de Brexit en hoe zaken te regelen in relatie tot het Verenigd Koninkerijk. 

Nieuwsbrief Europaloket Zeeland

Berichten over nieuwe openstellingen, bijeenkomsten en andere wetenswaardigheden over Europese subsidies leest u in de Nieuwsbrief Europaloket Zeeland. Deze nieuwsbrief heeft geen vaste verschijningsperiode.

Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan een mailtje naar europaloket@zeeland.nl