Op deze webpagina vindt u de meest recente Nieuwsbrief Europaloket Zeeland, actuele informatie over nieuwe openstellingen voor (Europese) subsidieaanvragen en andere nieuwsberichten.


Nieuwe openstelling POP3: Regeling trainingen, workshops, ondernemerscoaching en demonstraties provincie Zeeland, van 17 april 2019 tot en met 12 juli 2019

Lees er alles over op onze POP3-webpagina.

 

Nieuwe oproep OPZuid: van 3 december 2018 tot en met 13 maart 2019 of tot en met 7 juni 2019.

Lees er alles over op onze webpagina van OPZuid en zie de nieuwsbrief van eind november 2018.

Brexit en het Interreg 2 Zeeën programma

Vraagt u zich af hoe het nu precies zit met de Brexit, in verband met samenwerking in de nabije toekomst binnen het Interreg 2 Zeeën-programma? Lees daar meer over op de website van Interreg 2 Zeeën (zie link hieronder).

Brexitloket

Het is nog steeds onzeker of en zo ja hoe het Verenigd Koninkrijk uit de Europese unie stapt. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid met het Brexitloket helpt u daarbij.

Ook VNO-NCW en MKB-Nederland bieden ondernemers praktische tips op de website HulpbijBrexit.nl om -ondanks alle onzekerheid- aan de gang te gaan met hun Brexit-voorbereiding.

Nieuwsbrief Europaloket Zeeland

Berichten over nieuwe openstellingen, bijeenkomsten en andere wetenswaardigheden over Europese subsidies leest u in de Nieuwsbrief Europaloket Zeeland.

Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan een mailtje naar europaloket@zeeland.nl