Zoek jij een leuke en leerzame stage?

Ben je nieuwsgierig naar werken bij een overheidsorganisatie? Volg je op dit moment een mbo, hbo of wo opleiding en ben je geïnteresseerd in maatschappelijke thema’s, of wil je meewerken aan mooie projecten in en voor Zeeland? Kom dan stagelopen bij ons! Zoek je een meewerk- of afstudeerstage, schrijf je dan in bij onze kandidatenbank.

medewerkers in ontmoetingsruimte Abdij

Onze organisatie heeft als doel om een goed beeld van de Zeeuwse samenleving te laten zien. Dat betekent dat die samenleving ook terug te zien is in ons medewerkersbestand. Wij zetten ons in om meer verschillende groepen mensen aan te spreken en een plek in onze organisatie te bieden. Ons doel is om een inclusieve organisatie te zijn, waar ieder mens zich welkom voelt en zijn talenten in kan zetten. Het maakt voor ons niet uit welke etniciteit, geslacht, geloof enzovoorts je hebt.

Spreekt jou dit aan? Schrijf je dan in!

Geef aan welk soort stage je zoekt (snuffelstage, meewerkstage of een onderzoeks-/ afstudeerstage), voor welke opleidingsrichting/vakgebied en voor welke periode. Ook een dagje meelopen of een stage bij een bestuurder behoort tot de mogelijkheden.

Wij nemen jouw gegevens op in de kandidatenbank en controleren deze regelmatig op geschikte kandidaten.

Reacties van eerdere stagiairs

  • “Veel mogelijkheden om mee te werken aan leuke projecten”
  • “Leuke collega’s, een goede sfeer, en veel afwisseling”
  • "Lekker dynamisch, heel erg leerzaam en je krijgt de leukste collega's er gewoon bij!"

Nog geen account op Werken bij Provincie Zeeland?

Ontvang vacatures, opdrachten of stages die bij jou passen in je mailbox.

REGISTREER