Participatieplatform Grenspark Groot Saeftinghe

Land van Saeftinghe vanuit de lucht gezien

Op de grens van België en Nederland, land en water, haven en natuur, industrie en landbouw groeit Grenspark Groot Saeftinghe. Binnen Grenspark Groot Saeftinghe worden streekholders betrokken en ruimte gemaakt voor initiatief en originele ideeën. Streekholders zijn ondernemers die kansen zien, bewoners die mee durven dromen over hun toekomstige achtertuin, boeren die meedenken over win-winsituaties voor landbouw en natuur, bedrijven als gastheer voor een groeiend aantal bezoekers.

Op het participatieplatform van Grenspark Groot Saeftinghe vindt u alle informatie over dit project. Achtergrond, lopende projecten, inspiratie voor uw bezoek aan het grenspark en natuurlijk het allerlaatste nieuws nog voor de inkt droog is.

U kunt ook zelf meedenken en -praten over het grenspark. Door u te registreren op dit platform kunt u deelnemen aan diverse groepen die bij uw profiel passen. Bent u bijvoorbeeld een van de streekholders, grensparkgastheren, -gidsen of -landbouwers, of gewoon heel erg geïnteresseerd in het reilen en zeilen van Grenspark Groot Saeftinghe, op dit platform bent u van harte welkom om mee te doen.