Jouw Zeeland is het jongerennetwerk van de Provincie Zeeland. Jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar denken mee over de plannen van de Provincie. En geluisterd wordt er; de Provincie wil beleid samen met de inbreng van jongeren vormgeven. Jongeren kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor bijeenkomsten om mee te denken over provinciale plannen. Ze praten mee over onderwerpen die ook hen aangaan, zoals onderwijs, openbaar vervoer, zorg, economie, recreatie en de promotie van Zeeland.

Nieuws en agenda

Marten (19): "Als jongere kijk je anders tegen dingen aan dan het provinciebestuur. Die visie wil ik laten horen en dat kan bij Jouw Zeeland. Dat de Provincie haar beleid samen met jongeren wil vormgeven vind ik bijzonder." 

Aanmelden

Laat jij je mening graag horen en vind je het leuk om mee te praten over allerlei onderwerpen die ook jou aangaan? Word dan lid van Jouw Zeeland  en vul je gegevens in via het inschrijfformulier. Je ontvangt dan uitnodigingen voor brainstormsessies in het provinciehuis in Middelburg of op locatie. Je krijgt een leuke vergoeding voor je inzet, bouwt een breed netwerk op, het staat goed op je CV en het is vooral erg gezellig!

Sandhya (19): "Als lid van Jouw Zeeland word je uitgenodigd voor bijeenkomsten waar je je mening kunt geven over verschillende onderwerpen die je aanspreken. Het is een leuke en gemotiveerde groep jongeren. Je bouwt op deze manier veel contacten op met leeftijdsgenoten."

Maatschappelijke stage

Tip: doe je maatschappelijke stage bij Jouw Zeeland! Of gebruik Jouw Zeeland voor projecten voor school om bijvoorbeeld extra studiepunten te verdienen.

Ben je benieuwd wat de jongeren van Jouw Zeeland doen tijdens een bijeenkomst? Kijk dan op Facebook of volg Jouw Zeeland op Twitter voor foto's, filmpjes en verslagen.

Contact

+31 118 631113
jouwzeeland@zeeland.nl

Goese Lyceum: winnaar provinciale voorronde Op weg naar Het Lagerhuis 2015Bijeenkomst Jouw Zeeland Bevrijdingsfestival ZeelandINESPO 2013