Subsidie algemeen

U wilt subsidie aanvragen voor een activiteit of project die niet past binnen één van onze subsidieregelingen. U kunt dan het algemene subsidieaanvraagformulier gebruiken, op voorwaarde dat de activiteit of het project past binnen onze regels. 

De algemene regels en voorwaarden voor subsidies zijn vastgelegd in:

Zeeuwse vlag wapperend op het Abdijplein

Hoe vraag ik subsidie aan?

Gebruik het onderstaande aanvraagformulier:

Aanvraagformulier Subsidie Algemeen

November 2023 komt er een nieuw aanvraagformulier beschikbaar, waarmee u uw subsidieaanvraag volledig digitaal kunt indienen. Voor deze manier van aanvragen heeft u DigiD of eHerkenning nodig. 

Voor het indienen van een digitale subsidieaanvraag heeft u DigiD of eHerkenning nodig. Met DigiD logt u in als u een aanvraag indient als burger. eHerkenning is DigiD voor bedrijven / organisaties. Met eHerkenning logt u in als u een aanvraag indient namens een bedrijf of organisatie.

Meer informatie over DigiD en eHerkenning kunt u hier vinden:

www.digid.nl

www.eherkenning.nl

Het digitaal aanvragen van subsidie heeft als voordeel dat u uw aanvraag kunt bekijken op Mijn Provincie Zeeland. Via Mijn Provincie Zeeland kunt u alle post en berichtgeving over uw aanvraag bekijken en daarnaast ook eventuele wijzigingen doorgeven en uw verantwoording indienen. 

Wanneer u subsidie wilt aanvragen per post, kunt u hierover contact met ons opnemen via subsidies@zeeland.nl.

Invulinstructie

Ter voorbereiding op uw aanvraag kunt u de invulinstructie hieronder gebruiken. Door het lezen van de invulinstructie weet u welke vragen u kunt verwachten en welke bijlagen u verder nog moet aanleveren. Voor voorbeeld bijlagen kunt u contact opnemen via subsidies@zeeland.nl.

Tip: Tijdens het invullen van de aanvraag kunt u de invulinstructie ook in een tweede scherm naast uw aanvraag houden.

Contact

Heeft u vragen? Of twijfelt u of uw aanvraag past binnen de voorwaarden? Neem dan vooral contact met ons op! Wij nemen graag de tijd voor u. Dat kan per telefoon, maar ook via videobellen.

U kunt uw vraag ook stellen via e-mail via: subsidies@zeeland.nl. In deze e-mail kunt u ook vragen of wij u terug willen bellen. Zet uw telefoonnummer in uw e-mail, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Ondermijning

Wanneer u subsidie aanvraagt kan de Provincie Zeeland gebruik maken van de Wet bevordering integriteitsbeoordelingen (Bibob). Deze wet dient te voorkomen dat de provincie criminele activiteit(en) faciliteert door subsidie te verlenen.

Wanneer het Bibob-onderzoek op u van toepassing is ontvangt u van ons een brief waarin het Bibob-onderzoek verder wordt uitgelegd. Het onderzoek bestaat uit een uitgebreide vragenlijst die u moet invullen.

Op de pagina over Ondermijning leest u wat we bedoelen met ondermijning.

Voor vragen over Bibob-onderzoeken kunt u terecht bij team Bibob van de Provincie Zeeland bereikbaar via bibob@zeeland.nl.