Benoeming burgemeester Goes

18 januari 2024
|
Persbericht
Cees van den Bos

De heer C.H. (Cees) van den Bos (43 jaar) wordt de nieuwe burgemeester van Goes. Op 17 januari is het Koninklijk over de benoeming van de heer Van den Bos genomen en daarmee is de benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester van Goes afgerond. Zijn benoeming gaat in op 1 februari 2024.

De installatie van de heer Van den Bos zal op 7 februari 2024 tijdens een bijzondere vergadering van de gemeenteraad plaatsvinden. De burgemeester zal tijdens die bijeenkomst door de commissaris van de Koning, de heer Han Polman, in de raadszaal van het gemeentehuis in Goes worden beëdigd.

De heer Van den Bos is op dit moment nog burgemeester in Urk. Daarvoor was hij onder meer wethouder in de gemeente Schouwen-Duiveland en beleidsadviseur in de gemeenten Goeree-Overflakkee en Middelharnis.

De heer Van den Bos volgt burgemeester M. (Margo) Mulder in Goes op die sinds 5 juli 2023 burgemeester in Bergen op Zoom is. In de tussenliggende periode is het burgemeestersambt in Goes waargenomen door de heer M.A. (Marcel) Fränzel.