Overhandiging cheques aan vier Zeeland in Stroomversnelling-projecten

15 juni 2022
|
Nieuws
Groepsfoto tijdens de uitreiking van de Zeeland in Stroomversnelling cheque.

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat heeft vandaag vier consortia blij gemaakt met de overhandiging van de Zeeland in Stroomversnelling-cheque. Dit gebeurde bij een van de aanvragers van de subsidie: Saman Groep in Zierikzee. De subsidieregeling stimuleert innovaties en kennisdeling over deze innovaties in Zeeland.

Het overhandigen van de symbolische cheques is inmiddels een traditie geworden. Bij deze overhandigingen krijgen de projecten de kans om hun project toe te lichten. Aanwezig waren vertegenwoordigers van de projecten: ‘Peren telen gestuurd door data 2022 – 2024’, ‘De accu die bij u past’, ‘Duurzaam geproduceerde graszoden 2022 – 2024’ en ‘Slimme Peren 2022 – 2024’. Vertegenwoordigers van het project ‘Zero-Emission ELEVATE; Demonstratie van een geëlektrificeerd universeel machineplatform op basis van batterijen en waterstof’ konden helaas niet bij de overhandiging aanwezig zijn. Meer informatie over de projecten is te lezen op https://www.zeeland.nl/actueel/vijf-demonstratieprojecten-ontvangen-subsidie-uit-zeeland-stroomversnelling-regeling.

Aanvragen subsidie kan nog tot en met 22 juli

De subsidieregeling voor demonstratieprojecten en haalbaarheidsonderzoeken staat opnieuw open. Aanvragen kunnen ingediend worden tot en met 22 juli 2022. Meer informatie over de subsidieregeling Zeeland in Stroomversnelling vind je op https://www.zeeland.nl/subsidie-aanvragen/subsidie-economische-structuurversterking-zeeland/subsidieregeling-zeeland-in-stroomversnelling.