Zeeuwse wegbeheerders houden actuele en toekomstige informatie van wegwerkzaamheden en evenementen op hun wegen bij die voor verkeershinder kunnen zorgen.

Actuele en toekomstige wegwerkzaamheden

Informatie over actuele of toekomstige wegwerkzaamheden en evenementen is ook in kaartvorm weergegeven.

Direct naar de kaart

Deze website met kaartinformatie is gekoppeld aan navigatiesystemen met actuele kaartinformatie. Uw navigatiesysteem kan dan een alternatieve route uitstippelen.

Melding/klacht/vraag

  • Voor levensbedreigende situaties belt u altijd 112.
  • Voor urgente meldingen zoals ongevallen, schade aan de weg of gladheid op onze wegen neemt u contact op met de politie via 0900-8844 of de Provincie Zeeland via 0800-2034.
  • Niet-urgente meldingen zoals klachten over bermafval, vragen over bedieningstijden van bruggen en sluizen of vragen over wegwerkzaamheden geeft u door via ons digitaal formulier of via het telefoonnummer 0800-2034.

Samenwerking

Alle wegbeheerders in Zeeland houden zelf actuele en toekomstige informatie van hun wegen bij op deze óf op een eigen website en zijn daar ook zelf verantwoordelijk voor.

Contact

Hebt u andere vragen of opmerkingen over wegwerkzaamheden? Stuur dan een mail naar: meldingklachtinfrastructuur@zeeland.nl.

Nieuws- en persberichten over wegwerkzaamheden

Van 29 juni tot en met 2 juli wordt er gewerkt aan de rotonde Drieschouwen en de omliggende wegen in Axel. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk hinder met zich...

Provincie Zeeland gaat de verkeersveiligheid en leefbaarheid in Kapellebrug fors verbeteren. De Gentsevaart (N290) is een drukke weg door Kapellebrug met veel bebouwing langs beide kanten. Door de...

Van 1 tot en met 10 februari 2021 start aannemer Zandee Kloetinge in opdracht van de Provincie Zeeland met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een nieuwe landbouwweg bij de...