Deltaweg; Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over dit project? Lees dan op deze pagina hoe u het beste contact kunt opnemen.

Luchtfoto Deltaweg Zandkreeksluis

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen over dit project? Neem dan contact op met de omgevingsmanager Koos Louwerse, deltaweg@zeeland.nl, telefoon: +31 6 54 77 73 29.

Voor persvragen kunt u contact opnemen met team Communicatie, telefoon: +31 118 63 10 51 (ma t/m vrij 8:30 - 17:00 uur), communicatie@zeeland.nl

Wilt u zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrief? Meld u dan hier aan of bekijk hier de nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzendlijst van deze nieuwsbrief. Als u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief worden uw gegevens door de provincie Zeeland verwijderd. Meer informatie over hoe provincie Zeeland omgaat met uw persoonsgegevens en welke rechten u hebt op het gebied van privacy, vindt u in onze privacyverklaring.

Bijeenkomsten

Voor omwonenden van de Deltaweg en wijk- en dorpsverenigingen van Goes en Noord-Beveland organiseerden we op 22 februari 2021 een digitale bijeenkomst waarin we uitleg gaven over de planstudie en gingen we in gesprek over zorgpunten, wensen en ideeën. Een zelfde bijeenkomst organiseerden we op 24 februari 2021 voor eigenaren van percelen, bedrijven en boerderijen langs de weg. 

Wegens de AVG regelgeving is het niet mogelijk om de opnamen van de bijeenkomsten te publiceren. Bent u benieuwd naar de bijeenkomsten? Klik dan hier.

De resultaten van stap 2 worden vastgelegd in een rapportage en van de oplossingsrichtingen wordt een visualisatie gemaakt. Stap 2 loopt van juni 2021 tot en met februari 2022. 

Op 16 december 2021 van 19.30 uur tot 21.30 uur vond een (digitale) informatiebijeenkomst over stap 2 plaats. Lees hier het artikel over de (digitale) informatiebijeenkomst.