Deltaweg; In beeld

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle personen die wij graag in beeld brengen. Zo leest u hier interviews met bewoners die langs de Deltaweg wonen, spreken we met bestuurders en maakt u kennis met de leden uit het projectteam. 

Luchtfoto Deltaweg

Samen aan de slag voor een oplossing op de Deltaweg (N256)

We spreken gedeputeerde Harry van der Maas. De afgelopen tijd is er onderzoek gedaan naar mogelijke oplossingen om de Deltaweg veiliger te maken en de doorstroming te verbeteren. Wat is er onderzocht? Wat is het advies wat uit de studie naar voren is gekomen en wat gaat er nu met de Deltaweg gebeuren?

Harry van der Maas bij de Zeelandbrug

Jamy Rockx van Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland

We spreken Jamy Rockx. Hij is specialist geluid bij de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland. Welke factoren beïnvloeden de geluidsproductie en hoe zit dat op de Deltaweg?

Jamy Rockx bij de Deltaweg

Een kijkje in de toekomst

RHDHV heeft onderzoek gedaan naar de verschillende oplossingsrichtingen. Een belangrijk hulpmiddel hierin is een verkeersmodel. We spreken Jerry van den Dries van Royal HaskoningDHV over het verkeersmodel. Wat is het verkeersmodel en waar wordt het voor gebruikt?

Luchtfoto Deltaweg

Jerry van den Dries van Royal HaskoningDHV

We spreken Jerry van den Dries. Hij is senior projectmanager bij Royal HaskoningDHV. Royal HaskoningDHV voert in samenwerking met de Provincie Zeeland de planstudie Deltaweg uit.

Jerry van den Dries

Jan Paul van Hoven van de Fietsersbond

We spreken Jan Paul van Hoven van de Fietsersbond.  In dit artikel kijken we naar de Deltaweg vanuit het perspectief van de fietser.

Jan Paul van Hoven

Werkbezoek aan de Deltaweg

Gedeputeerde Harry van der Maas ging samen met wethouder van gemeente Goes Cees Pille  op werkbezoek naar een aantal locaties rond de Deltaweg. Zij gingen in gesprek met een aantal stakeholders.

Bewoners in gesprek met bestuurders

René Wink van Natuurmonumenten

Langs de Deltaweg ligt het Oosterschenge gebied. Een natuurgebied dat de organisatie beheert. Welke gevolgen en kansen biedt de aanpak van de Deltaweg?

René Wink in gesprek met Harry van der Maas

Rik Derksen van VNO-NCW Brabant - Zeeland

VNO-NCW is het ondernemersnetwerk van Nederland. De organisatie vertegenwoordigd verschillende ondernemers van groot naar klein. Welke economische kansen zien zij voor Zeeland door de aanpak van de Deltaweg?

Rik Derksen

Wethouder Ankie Smit

Ankie Smit is wethouder in de gemeente Schouwen-Duiveland. Hoe ervaren de inwoners van Schouwen-Duiveland de Deltaweg en wat zijn voor hen de gevolgen van de aanpak?

Wethouder Ankie Smit

Bewoners

Het tracé van de N256 tussen de A256 tot N255 (Noord-Beveland) wordt onderzocht in de planstudie. Langs dat tracé liggen bedrijven, boerderijen, maar ook woonwijken. Hoe ervaren bewoners die langs de Deltaweg wonen de weg?

Bewoner; Rocco Rentmeester

Forensen

Iedere dag rijden er talloze voertuigen over de Deltaweg. Woon- en werkverkeer, recreatief of vrachtverkeer. Maar wie zijn de gebruikers van de Deltaweg en wat zijn hun ervaringen?

Forens Ronald van Vooren

Wethouder Cees Pille

Cees Pille is wethouder in gemeente Goes. Hij heeft onder andere verkeer en vervoer in zijn portefeuille. De Deltaweg is een belangrijke verkeersader voor Goes.

Cees Pille

Projectleider Ilse Deurwaarder

Ilse Deurwaarder is projectleider. Wat is haar achtergrond en wat zijn haar ambities voor de planstudie?

Ilse Deurwaarder

Gedeputeerde Harry van der Maas

Gedeputeerde mobiliteit Harry van der Maas van Provincie Zeeland vindt het tijd worden dat de Deltaweg wordt aangepakt. Hoe kijkt hij naar de planstudie?

Harry van der Maas

Omgevingsmanager Koos Louwerse

Koos Louwerse is omgevingsmanager voor de de planstudie Deltaweg. Hoe verloopt het participatietraject tot zover en wat voor ambities heeft hij?

Koos Louwerse

Wethouder Pim Schenkelaars

We spreken wethouder Pim Schenkelaars. Pim Schenkelaars is wethouder verkeer in de gemeente Noord-Beveland. Wat is zijn visie voor de Deltaweg?

Pim Schenkelaars